retrofood 24.12.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Pod choinkę dostałem od żony książkę: "PTAKI - profesjonalny przewodnik początkującego obserwatora"To pokłosie naszych letnich obserwacji ptaków przebywających na naszej wiejskiej działce. i pożerających nasze uprawiane roślinki.Teraz będę miał doskonałe usprawiedliwienie, że czegoś tam na wsi nie zrobiłem na czas. OBSERWOWAŁEM PTAKI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 25.12.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 Eeeee.. niekompletny jakby prezent. A lornetka? A aparat, z teleobiektywem oczywiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 25.12.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 Spokojnie lornetka i aparat są w zestawie dla obserwatora zaawansowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 25.12.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 A ja dostalam..drewnio na schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.12.2007 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 Eeeee.. niekompletny jakby prezent. A lornetka? A aparat, z teleobiektywem oczywiście? Lornetkę mam. Podobno niekiepska. Aparat... na razie nie czuję potrzeby, chociaż też by sie coś znalazło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 25.12.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 A czym udokumentujesz obserwacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.12.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 A czym udokumentujesz obserwacje? Suszonymi nużkami ptaszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.12.2007 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 A czym udokumentujesz obserwacje? a gdzie pisze że muszę dokumentować? to ma być dla własnej przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.12.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 A czym udokumentujesz obserwacje? a gdzie pisze że muszę dokumentować? to ma być dla własnej przyjemności Dla własnej przyjemności to se można tylko ........itd. ptasia nakarmić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 25.12.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 A czym udokumentujesz obserwacje? a gdzie pisze że muszę dokumentować? to ma być dla własnej przyjemności No przecież dla żony.. Jako blacha na d.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 25.12.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 No przecież dla żony.. Jako blacha na d.... No ale wtedy Retrofood faktycznie musiałby przynajmniej część czasu poświęcać na robienie zdjęcia ptakom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.12.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Siostra kupiła szwagrowi pod choinkę alkomat Całe święta była z nima zabawa. Wczoraj zakończyli wszyscy na 4 promilach Dzisiaj już było łagodniej W każdym razie to fajny prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 26.12.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Wczoraj zakończyli wszyscy na 4 promilach Znaczy sie - święta udane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.12.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Oj udane. Ja dzisiaj po winku miałam 0,8 i okazało się że to wiecej niż po wódce mieli pozostali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 26.12.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Oj udane. Ja dzisiaj po winku miałam 0,8 i okazało się że to wiecej niż po wódce mieli pozostali Zależy ile wódki a ile winka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.12.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Jak widać prezent odniósł odwrotny do zamieroznego skutek bo zamiast uczyć powściagliwości to prowokuje do bicia rekordów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 26.12.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Ważne by w przyszłości był przydatny. I ustrzegł przed wsiadaniem za kółko po kielichu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.12.2007 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Jak widać prezent odniósł odwrotny do zamieroznego skutek bo zamiast uczyć powściagliwości to prowokuje do bicia rekordów pamiętam, jak szwagier se kupił taki aparacik i to nie z tych tanich. Dwa dni robiliśmy doświerszczenia: najpierw ile trzeba wypić na okreslony promil, a potem jak go oszukać. Siem nie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts