bautop 25.12.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 BUDOWA OD PODSTAW – WARSZAWA I OKOLICE Witam. Polecam nasze usługi przy budowie domu. Budujemy dokładnie i ze zrozumieniem. Postawiliśmy między innymi: na Białołęce przedszkole (1000m2) na torfie na studniach konstrukcyjnych, wykonaliśmy płytę fundamentową pod dom na styropianie. Podczas budowie służymy swoją wiedzą i doświadczeniem. Nasze ceny nie należą do najniższych na rynku, ale dobrze postawiony dom, choć w początkowej fazie może wydawać się trochę droższy to w końcowym rozrachunku może wyjść najtańszy. Pozdrawiamy: Mirosław Siennicki (dr inż. budownictwa wieloletnie doświadczenie inspektora nadzoru na przeróżnych budowach, wykładowca budownictwa na uczelni technicznej), Marek Osak (mgr inż. budownictwa, studia podyplomowe z zakresu ochrony cieplnej budynku) tel 601330744, [email protected] [/url][/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bautop 31.12.2007 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Panie Romanie77, wymaga Pan, żebyśmy w trakcie zakładania firmy chwalili się pobudowanymi domami?????? To tak jakby w trakcie ślubu podczas życzeń pytał Pan nowożeńców „jak się mają wasze dzieci”, prawidłowo to pojawią się najwcześniej po 9 miesiącach. Wszystko wskazuje na to, że nasze pierwsze domki w stanie surowym pobudujemy szybciej niż za 9 miesięcy. A takich „przedślubnych” budów to mamy dużo. Mój wspólnik od prawie 10 lat jest inspektorem nadzoru. Nadzorował przeróżne budowy, między innymi od kilku lat nadzoruje budowy apartamentowców (od willi począwszy a na wysokich apartamentowcach kończąc), dla znanych na rynku deweloperów i to znanych również z dobrej jakości. Ja ostatnio organizowałem i nadzorowałem budowę domu dla szwagra – dom stoi i ma się dobrze, szwagier też. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ochkarol 04.01.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 czy wykonujecie instalecje elektryczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bautop 07.01.2008 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 czy wykonujecie instalecje elektryczne? Tak, i hydraulikę też. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bautop 07.01.2008 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Panie Romanie77, wymaga Pan, żebyśmy w trakcie zakładania firmy chwalili się pobudowanymi domami?????? To tak jakby w trakcie ślubu podczas życzeń pytał Pan nowożeńców „jak się mają wasze dzieci”, prawidłowo to pojawią się najwcześniej po 9 miesiącach. Wszystko wskazuje na to, że nasze pierwsze domki w stanie surowym pobudujemy szybciej niż za 9 miesięcy. A takich „przedślubnych” budów to mamy dużo. Mój wspólnik od prawie 10 lat jest inspektorem nadzoru. Nadzorował przeróżne budowy, między innymi od kilku lat nadzoruje budowy apartamentowców (od willi począwszy a na wysokich apartamentowcach kończąc), dla znanych na rynku deweloperów i to znanych również z dobrej jakości. Ja ostatnio organizowałem i nadzorowałem budowę domu dla szwagra – dom stoi i ma się dobrze, szwagier też. Pozdrawiam. Sorry nie zauważyłem, że zaczynacie, czyli trzeba poczekać na finisz pierwszych budowli, ja potrzebuję na sierpień do budynku usługowego 600m2, projekt w trakcie załatwiania.pozdrawiam To może skorzysta Pan z naszych usług, zapraszamy jeśli to okolice Warszawy. Do sierpnia to już będziemy mogli pochwalić się pierwszymi budynkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 07.01.2008 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Witam Czy wykonujecie też remonty ? np w Sulejówku. Mam pełen zakres prac do zrobienia ( od zmiany pokrycia dachowego, poprzez przegląd elektryki, całą hydraulikę, przestawienie drzwi w ściankach działowych, otynkowanie kilku ścian, postawienie komina do kominka i takie tam inne pierdoły. W związku z tym szukam niedrogich wykonawców. Myślę, że kompleksowo byłoby taniej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bautop 10.01.2008 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Witam Czy wykonujecie też remonty ? np w Sulejówku. Mam pełen zakres prac do zrobienia ( od zmiany pokrycia dachowego, poprzez przegląd elektryki, całą hydraulikę, przestawienie drzwi w ściankach działowych, otynkowanie kilku ścian, postawienie komina do kominka i takie tam inne pierdoły. W związku z tym szukam niedrogich wykonawców. Myślę, że kompleksowo byłoby taniej. pozdrawiam Telefonicznie umówiliśmy się na spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ochkarol 18.01.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 czy wykonujecie instalecje elektryczne? Tak, i hydraulikę też. Pozdrawiam. dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bautop 25.01.2008 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Mamy już hurtownie, które chcę z nami współpracować i nasi klienci mogą liczyć na sensowna rabaty przy zakupie materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 31.01.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Witam, Robota od zaraz, 230m2 pow uz + 40m2 garaz, dom pietrowy, sciany zewn z BK, wewn z silikatów bądź ceramiki. Strop monolityczny x 2. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogi8 19.02.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Zapraszamy Poproszę o wycenę wykonania stanu surowego otwartego z bk 24 odmiany 600 oraz krytego dachówką cementową brass wg projektu http://www.domus.wroc.pl/projekt3.html?id=12&flip=1 Proszę o wycenę za robociznę rozłożoną na etapy, oraz wycenę za robociznę z materiałami Państwa budowa gmina Czosnów koło Nowego Dworu Mazowieckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bautop 23.02.2008 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Odpowiedź poszła na email. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek.K 06.03.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Poproszę o wycenę wykonania stanu surowego otwartego z bloczków keramzytobetonowych 24 (OPTIROC), krytego dachówką ceramiczną Creaton (grafit) ewentualnie Koramic L15 grafit angoba, wg projektu http://www.mgprojekt.com.pl/domki/koral/index.php Proszę o wycenę za robociznę rozłożoną na etapy, oraz wycenę za robociznę z Państwa materiałami.Budowa Pomiechówek koło Nowego Dworu Mazowieckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert---b 10.12.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Witam, proszę o wycenę domu http://www.dobredomy.pl/?id_project=60&infopage=1&lustro=1 PLANETY II w miejscowości Klembów pod Wołominem. Zrobione są już fundamenty oraz ściana fundamentowa o grubości 42 cm. Ściany domu chcielibyśmy zrobić z bk firmy SOLBET, ściana trójwarstwowa (12bk+2x5cm styropian+24bk) --- na klej. Mamy wykopaną piwnicę nad którą trzebaby było wylać strop, zaś strop parteru byłby z TERIVY. Proszę o wycenę wykonania dalszej części domu, dodatkowe informację pod nr 792-077-620 Robert Borkowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groomek 11.12.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 poprosze o wstepna wycenę tego projektuprojekt juz jest pozowlenie na bduowe w styczniu http://www.dobredomy.pl/?id_project=44 informacje pomocne w wycenie1. ściana fundamentowa wylewana z gruchy2. ściany zewnętrzne z porothermu 25P+W murowane na zaprawe cieplo3. kominy z cegły tradycyjnej4. kolumny murowane lub wylewane - wedle życzenia5. strop teriva Dodatkowe uwagi: płatne etapami po zakończeniu danego etapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bautop 18.12.2008 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Witam, proszę o wycenę domu http://www.dobredomy.pl/?id_project=60&infopage=1&lustro=1 PLANETY II w miejscowości Klembów pod Wołominem. Zrobione są już fundamenty oraz ściana fundamentowa o grubości 42 cm. Ściany domu chcielibyśmy zrobić z bk firmy SOLBET, ściana trójwarstwowa (12bk+2x5cm styropian+24bk) --- na klej. Mamy wykopaną piwnicę nad którą trzebaby było wylać strop, zaś strop parteru byłby z TERIVY. Proszę o wycenę wykonania dalszej części domu, dodatkowe informację pod nr 792-077-620 Robert Borkowski Uzgodnienia, odbyły się, drogą telefoniczną. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 18.12.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Ech... Aż mi sie łezka w oku zakręciła jak to zobaczyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bautop 28.12.2010 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Witam. Polecam nasze usługi przy budowie domu. Budujemy dokładnie i ze zrozumieniem. Postawiliśmy między innymi: na Białołęce przedszkole (1000m2) na torfie na studniach konstrukcyjnych, wykonaliśmy płytę fundamentową pod dom na styropianie. Zbudowaliśmy dom z piwnicą poniżej poziomu wód gruntowych. Podczas budowie służymy swoją wiedzą i doświadczeniem. Nasze ceny nie należą do najniższych na rynku, ale dobrze postawiony dom, choć w początkowej fazie może wydawać się trochę droższy to w końcowym rozrachunku może wyjść najtańszy. Pozdrawiamy:Mirosław Siennicki (dr inż. budownictwa wieloletnie doświadczenie inspektora nadzoru na przeróżnych budowach, wykładowca budownictwa na uczelni technicznej),Marek Osak (mgr inż. budownictwa, studia podyplomowe z zakresu ochrony cieplnej budynku)tel 601330744, [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts