Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 83
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 5 months później...
  • 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
wolne terminy

ostrzegam inwestorow !

wykonawca ten podpisal umowę na wykonanie domu z której jak widac nie ma zamiaru sie wywiązac po szczegóły zapraszam na priv

ps. Twoją porywczosc drogi wykonawco tłumaczę młodym wiekiem , weszliscie na rynek na fali boomu inwestycyjnego , jak nie bedziecie szanowac

inwestorów równie szybko ten rynek opuscicie.

wszystko mozna spokojnie wyjaśnic pozdrawiam i czekam na budowie

pss a przede wszystkim nalezy odbierac telefon ( 7 dni bez odbierania telefonu i bez obecnosci na budowie to 7 dni za duzo !!! )

Drogi Wykonawco skoro nadal nie chcesz odebrac telefonu przypominam że ,

termin ukończenia wpisany w umowie to 23 listopada br ,

jak na razie zaden etap budowy nie zostal potwierdzony protokołem odbioru,

a otrzymaliscie 18.500zł . Przemyślcie jeszcze raz swoje postepowanie

i nie zmuszajcie mnie do występowania na droge sądową.

Prosze pana nieoszukujmy sie to pan zawinil i dobrze o tym wie nie bede opisywal wszystkich sytuacji jakie mialy miejsce zaoszczedze panu wstydu na forum!!!I prosze niewypisywac bzdur na ten temat.. Odszukalem panskie posty?Poco pan szukal chydraulika?onby tego nie zrobil za darmoche!!!A ja to zrobilem za darmo 15 punktow ani dziekuje pan nie powiezdial!!!Prosze bardzo napisac jakie cyrki pan odstawial a nie straszyc sadami dba pan tylko o swoje interesy!!!!!!A jesli pan chce cos wyjasnic bedziemy w wtorek.

Z przykroscią muszę stwierdzic ze nie tylko nie potrafisz pisac ale masz tez problemy z czytaniem : za rozprowadzenie kanalizacji i wylanie z pompy chudziaka pokwitowałeś 2000zl

pozostałe roboty nie zostały odebrane w szczegolnosci krzywe słupy są do poprawy,

kasa nalezy sie za odebrane etapy robót czyli prawidłowo wykonane

ja nie strasze sądem, mam swoje prawa z których zamierzam skorzystac jesli bede do tego zmuszony ,

skoro nadal nie odbierasz telefonu, informuje że wstęp na teren budowy jest mozliwy tylko podczas mojej obecnosci i za moją zgodą