mrbud20076 02.11.2008 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Polonista sie znalazl!!!Wie pan dobrze jezeli nie zmieni swojego postepowania i bujnej wyobrazni bedzie tam robic jeszcze wiele ekip..Kazdy dla pana jest oszustem i kretaczem z gory zakladane!!!!!!Czekam na odp co z poprzednia ekipom prosze sie pochwalic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papajoe 02.11.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Rynek sam zweryfikuje takie ekipy budowlane szybciej niz myslisz. Nie ma miejsca dla dziadostwa inwestor płaci i wymaga wbij to sobie do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrbud20076 02.11.2008 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Nie wypisuj tutaj bzdur czlowieku znajdz sobie forum dla wybitnie uzdolnionych!!!!!!!!Najpierw przemysl to sobie a pozniej pisz..I nie owijaj tylko pisz prawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bendi 02.11.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 oooooo......... interesująca pogawędka, wnisek stąd płynie że umowy są potrzebne i co więcej .... mogą się przydać. Swoją drogą ciekawe podejście: wykonawca uważa, że zrobilł coś za darmo(sic!) i oczekuje za to zapłaty (???) a inwestor, że przekazał już sporo pieniędzy. Panowie, można iść na dzidy i halabardy ale prawdziwą satysfakcję będziecie mieli jeśli będziecie potrafili rozstrzygnąć sprawę po dżentelmeńsku. Proponuję przeanalizaować umowę, spisać argumenty i SPOKOJNIE o tym porozmawiać - fakt łatwo mi mówić o nie moich problemach ale ja też trochę przeszedłem z moją ekipą. Życzę powodzenia w honorowym zakończeniu tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts