Gaby 26.12.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Witam! Mam nadzieję że w ten Świąteczny czas przyjmiecie nowa "owieczkę" do swojego grona Na razie jestem szczęsliwą posiadaczka działki pod Wrocławiem i projektu Oliwka zaczynamy na wiosnę i przyznam że podczytywałam już "Oliwkowy" wątek W naszym wymarzonym domu mają ze mną zamieszkać: mąż - sztuk jeden (na razie nie planuję zmian), syn - sztuk jeden (na razie), pies - sztuk jeden - ale marzy mi se więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.12.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Cześć Gaby - witaj Świątecznie - wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 26.12.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 witaj, Gaby, życzę powodzenia i w budowaniu i w powiększaniu rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.12.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Witam! Mam nadzieję że w ten Świąteczny czas przyjmiecie nowa "owieczkę" do swojego grona Na razie jestem szczęsliwą posiadaczka działki pod Wrocławiem i projektu Oliwka zaczynamy na wiosnę i przyznam że podczytywałam już "Oliwkowy" wątek W naszym wymarzonym domu mają ze mną zamieszkać: mąż - sztuk jeden (na razie nie planuję zmian), syn - sztuk jeden (na razie), pies - sztuk jeden - ale marzy mi se więcej No to witamy przed-sylwestrowo!!!!!!!!! Pozdrowienia od stukpuka (sztuk jeden) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts