Bartt 16.08.2003 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2003 Prawie jak nie murator, obszerny i szczegółowy. Chociaż przy obecnym stanie własnej wiedzy nie znalazłem wiele nowych informacji, to przeczytałem z zainteresowaniem. I nawet ryciny były nowe Tak właśnie powinny wyglądać artykuły w zwykłym M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 17.08.2003 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2003 Szkoda tylko, że niewiele nowego można tam znaleźć w porównaniu do podobnego numeru z roku 2000 (lub 2001 - nie mam pod ręką), ale w sumie takie wznowienia są co kilka lat potrzebne, w końcu nie każdy buduje dom przez 10 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.08.2003 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 Kurcze pojawił się jakiś nowy numer specjalny? Nic nie widziałam w żadnym kiosku. Kiedy owo wydarzenie miało miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_VV 18.08.2003 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 Na str. 32 numeru specjalnego jest tabelka "Orientacyjne roczne zuzycie oleju opalowego...".Czy ktos sie spotkal z podobna tabelka ze zuzyciem propanu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 21.08.2003 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Kurcze pojawił się jakiś nowy numer specjalny? Nic nie widziałam w żadnym kiosku. Kiedy owo wydarzenie miało miejsce? Kiedy wróciłem (z wypoczynku) na początku sierpnia to już był w kiosku... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.08.2003 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Dzięki Krystian, jutro udam się na poszukiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.08.2003 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Agnes ja dzisiaj kupiłam nr specjalny o ogrzewaniu w kiosku w Hypernovej Pozdrawiam Aga,mam nadzieje że jeszcze bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts