W-waBiker 26.12.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Witam, potrzebuje hydrofor do ciągłego urzywania (nie ma przyłącza wody) ale do zwykłej studni (nie głębinowej) i zastanawiam się na pompą z Grudziądza, co o tym myślicie? Jakie pompy polecacie, żeby miały dużą moc i żeby były bezobsługowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszko 26.12.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Witam, potrzebuje hydrofor do ciągłego urzywania (nie ma przyłącza wody) ale do zwykłej studni (nie głębinowej) i zastanawiam się na pompą z Grudziądza, co o tym myślicie? Jakie pompy polecacie, żeby miały dużą moc i żeby były bezobsługowe... Ja mam pompę HWA3000 co ta przeżyla to sie w glowie nie miesci, dwie doby chodziła bez wody to aż cud że jeszcze pracuje, bardzo często jest brak wody w sieci i pompa chodzi bez wody, zdarza się że można by placki na niej piec tak sie gotuje. pompy sa nie do zdarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ubek 27.12.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Ja też pierwotnie chciałem taką pompę, ale ostatecznie wybrałem zestaw z pompą głębinową (do studni 7m). Koszty te same, komfort lepszy - nie słychać w domu pracy pompy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts