slodek 29.12.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Dziękuję za szybką odpowiedź. lepsze miejsca tzn? Gdzie najkorzystniej ją umieścić w takim domku?http://pprojekt.pl/projekt178-syntia,rzuty.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 18.01.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Dzień dobry,Mam taki babski dylemat związany z wymianą podwójnego wyłącznika oświetlenia. Kupiłam łącznik legranda cariva. W ścianie mam trzy przewody- żółty, niebieski i czarny. Włożyłam w zatrzaski nowego wyłącznika przewody tak jak były w starym wyłączniku - niebieski prawy dolny róg, żółty lewy dolny róg, czarny prawy górny róg. Efekt jest taki, że lewy klawisz nie działa. Jeśli przełożę żółty przewód w lewy górny róg - działa ale za to prawym przyciskiem mogę sobie zgasić oba kinkiety. Jak mam to podłączyć????jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 18.01.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 OK, już wiemCzarny kabel jest zasilający i trzeba go podłączyć do litery L. Żółty i niebieski biegną do dwóch źródeł światła i trzeba je podłączyć do dwóch strzałek u góry wyłącznika.jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts