wadam 16.08.2003 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2003 Usłyszałem ostatnio, że istnieje coś takiego jak luksfery uchylne. Czy ktoś wie coś więcej na ten temat. Proszę o informacje. (W sklepie sprzedawca był bardzo rozbawiony moim pytaniem i skierował mnie na dział okien). Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 22.08.2003 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Usłyszałem ostatnio, że istnieje coś takiego jak luksfery uchylne. Czy ktoś wie coś więcej na ten temat. Proszę o informacje. (W sklepie sprzedawca był bardzo rozbawiony moim pytaniem i skierował mnie na dział okien). Adam Też mnie to rozbawiło. Luksfery zazwyczaj stanowią element przeźroczystej ściany lub stropu. Z jakiego powodu miałyby być uchylne ? Jasne, że jak się uprzesz to możesz coś takiego wymyśleć (np. w ramce metalowej z zawiasami). Ale po co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts