Kruz23 27.12.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Witam bardzo proszę o pomoc, chcę kupić separator popiołu do kominka, zastanawiam się czy można nim posprzątać budynek z kurzu i pyłu.Bardzo proszę o wasze opinie czy warto kupic sam separator popiołu dedykowany do kominka czy do popiołu i gruzu.Różnica w cenach jest dwa razy droższy do popiołu i gruzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 27.12.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 na co ci to potrzebne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruz23 27.12.2007 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 muszę zebrac pył i kurz który się unosi po robotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 27.12.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Kup odkurzacz za 250zł i dużo worków. Najwyżej go wykończysz, ale tym samym zaoszczędzisz ze 2tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruz23 27.12.2007 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Kup odkurzacz za 250zł i dużo worków. Najwyżej go wykończysz, ale tym samym zaoszczędzisz ze 2tys. to już mogę za 150zł kupić separator do tego typu rzeczy i mam 100zł do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 27.12.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 a jak taki separator?"separator popiołu do kominka" => "posprzątać budynek z kurzu i pyłu" => "do popiołu i gruzu" i w dodatku kosztuje 150 PLN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 27.12.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 kup odkurzacz warsztatowy , z einhela kosztuje około 250zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruz23 27.12.2007 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 a jak taki separator? "separator popiołu do kominka" => "posprzątać budynek z kurzu i pyłu" => "do popiołu i gruzu" i w dodatku kosztuje 150 PLN? Tak to nie widziałes takich na allegro, podłączasz go do odkurzacza i jedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 27.12.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 żeby gruz separował to jeszcze nie widziałemaż się boję, zapytać co za bestię do odkurzania masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruz23 27.12.2007 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 żeby gruz separował to jeszcze nie widziałem aż się boję, zapytać co za bestię do odkurzania masz tak to się nazywa ale bez przesady separować to mi nie bedzie chodzi o to by jak najmniejszym kosztem posprzątać budynek z kurzów i pyłów po tynkach itp, a przy okazji mieć urządzenie do wyciągnia pyłu z kominka, i za pomocą odkurzacza którego już mam (zwykły). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 27.12.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 ja pierdziele ale ludzie mają problemy , nawet sie sprzątać ręcznie nie chce pozostałości po tynkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ZW 27.12.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 A separator za 150zł nie jest jednorazowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sm_wilk 27.12.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Kruz tylko pyta kto ma. Ja taki mam i korzystam. Mam separator gruzu i popiołu i bardzo się przydał bo mój odkurzacz szybciej się wykończył niż przypuszczaliśmy Mamy odkurzacz centralny więc nie mogliśmy sobie pozwolić na jego rychłe zepsucie. Jak sprząta się pył po gładzi to zwykłe odkurzacze szybko się psują. Urządzenie bardzo się przydaje bo popiół z kominka się nim fajnie sprząta a filtr wystaczy tylko czasami wytrzepać i gotowe. W zasadzie ten separator różni się od wyłącznie kominkowego dodatkowym filrem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 27.12.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 A ja Auchanie kupiłem jakiegoś elfa w promo za 39,90 i jadę z popiołem aż piszczy. 5 worków kosztuje 4,99 i fruuuu. Na cholerę mi jakieś separatory. 3 lata go katuję i ani mysli wykorkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ZW 27.12.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 ...Urządzenie bardzo się przydaje bo popiół z kominka się nim fajnie sprząta a filtr wystaczy tylko czasami wytrzepać i gotowe. W zasadzie ten separator różni się od wyłącznie kominkowego dodatkowym filrem. Pozdrawiam Rozumiem że Twój się sprawdził ? Czy możesz podać producenta ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruz23 28.12.2007 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Kruz tylko pyta kto ma. Ja taki mam i korzystam. Mam separator gruzu i popiołu i bardzo się przydał bo mój odkurzacz szybciej się wykończył niż przypuszczaliśmy Mamy odkurzacz centralny więc nie mogliśmy sobie pozwolić na jego rychłe zepsucie. Jak sprząta się pył po gładzi to zwykłe odkurzacze szybko się psują. Urządzenie bardzo się przydaje bo popiół z kominka się nim fajnie sprząta a filtr wystaczy tylko czasami wytrzepać i gotowe. W zasadzie ten separator różni się od wyłącznie kominkowego dodatkowym filrem. Pozdrawiam Dokładnie tak jak napisał zarka chodziło mi o to czy ktoś ma i czy warto, jednak ciesze się że tak liczne grono osób bierze udział w dyskusji. Każda myśl jest warta rozpatrzenia. A i jak byś mógł podać producenta twojego urządzenia. Dzięki bardzo za odpowiedz. Jak bym mógł prosić kolejne osoby które mają takie urządzenie o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 28.12.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 A jeżeli można, to proszę o info jak dokładnie taki separator działa?Chodzi mi o separator który mógłby współpracować z O.C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruz23 28.12.2007 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 A separator za 150zł nie jest jednorazowy ? Z tego co ja wiem to urządzenie nie jest jednorazowe, mozna je czyscic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sm_wilk 28.12.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 http://www.comfortsystem.com.pl/?s=5 Powyżej link do separatora, nie pamiętam czy tam był kupowany ale to ten sam model, wraz z opisem działania Szczerze mówiąc to jak ktoś jest sprytny to sam taki mógłby sobie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek T. 29.12.2007 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 W Castoramie są po 89 zł. KOńcówka pasuje do każdego odkurzacza nawet centralnego - próbowałem. Ale używam do niego starego zwykłego odkurzacza i jast ok. WYgodnie wybieras ię nim popiół z kominka, bez kurzu i rozsypywania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts