jamaju 27.12.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Tutaj czekam na wasze komentarze lub podpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.12.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Witam . No to ja pierwsza... działeczka faktycznie wąziutka , ale mimo tego udało Wam się dobrać bardzo przyjemny projekt oczywiście standardowo zazdroszczę piwnic , oraz wielkiego ustawnego salonu natomiast współczuje tak wąskiego garażu oraz 270 metrów bieżących do ogrodzenia wszystko ma swoje plusy i minusy.... macie dużo miejsca " za domem" .... przy odrobinie inwencji można tam urządzić piękny ogród z miejscem na grilla życzę powodzenia i cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 27.12.2007 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Garaż faktycznie nie będzie zbyt komfortowy, ale przy tak wąskiej działce trzeba było pójść na jakiś kompromis. Co do ogrodzenia, to na szczęście pozostało jakieś 100m, resztę zrobili sąsiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.12.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Nooo, to nie tak źle...ja wszystkiego mam 130m ...a szrpnęło mnie na jakieś 6000zeta ...ale co zrobić ...jak trza to trza to kiedy startujecie? wiosną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 27.12.2007 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Nastawiam się na drugą połowę marca, ale oczywiście wszystko zależy od pogody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 06.01.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Faktycznie fajny domek. Będę tu zaglądac,bo też zaczynamy na wiosnę i całkiem niedaleko - w Rudzie Śl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 07.01.2008 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Faktycznie fajny domek. Będę tu zaglądac,bo też zaczynamy na wiosnę i całkiem niedaleko - w Rudzie Śl. Miło, że komuś też się ten domek podoba Oczywiście zapraszam do odwiedzania dziennika i komentowania! No i życzę powodzenie w przedsięwzięciu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 07.01.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Dzięki i wzajemnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raton 10.01.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Brawo!! Gratuluje podjęcia decyzji co do piwnic. Domek też mi się podoba. Będę chętnie tu wpadał. Czy zastanawialiście się nad tym aby pomieszczenia przewidzane w projekcie do zasypania przerobic tez na piwnice. To praktycznie znikomo podrozy koszt ale jaki zysk przestrzeni. Pomyślcie nad tym. My też wynieśliśmy trochę piwnice do góry aby okienka były nad ziemią.PozdrawiamLukas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 10.01.2008 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Witam Raton! Czy zastanawialiście się nad tym aby pomieszczenia przewidzane w projekcie do zasypania przerobic tez na piwnice. To praktycznie znikomo podrozy koszt ale jaki zysk przestrzeni. Pomyślcie nad tym. Myślałem o tym, szkoda że po fakcie... Teraz chyba wiązałoby się to ze zmianą projektu i PNB? Nie wiem czy mam ochotę na kolejne podejście do tego... W każdym razie jeszcze to przemyślę (a wydawało mi się że wszystko przemyślałem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAJZERKA 19.01.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Witam !!!Bardzo fajny domek.Muszę powiedzieć że przez moment myślałam że jest to ten sam domek który my budujemy.Jest bardzo podobny do naszego SOPRANU 4 z pracowni MTM STYL.My też mamy piwnice (doprojektowane) i jeżeli możesz to sobie je powiększ bo wcale nie jest tego dużo.Życzę powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 20.01.2008 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Witaj KAJZERKA!Fakt, domek podobny, przynajmniej na pierwszy rzut oka. Nad powiększeniem podpiwniczenia rozmyślałem, ale narazie postanowiłem pozostawić to tak jak jest w projekcie, ale temat nie jest jeszcze zamknięty.A gdzie wy budujecie? Na jakim etapie jesteście?Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula_mario 13.03.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 witam! domek troszkę podobny do naszego Kamertona a przynajmniej parter, bo pieterko już zupełnie inne. paula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 21.03.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Oj będzie się działo po świętach. Widzę, że odpuściliście Nordeę. My też chcemy wytyczyć w następnym tygodniu.Pozdrawiam i trzymam kciuki.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 21.03.2008 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 witam! domek troszkę podobny do naszego Kamertona a przynajmniej parter, bo pieterko już zupełnie inne. paula Domek faktycznie na pierwszy rzut oka podobny wasz projekt domu jest dość popularny na tym forum Oj będzie się działo po świętach. Widzę, że odpuściliście Nordeę. My też chcemy wytyczyć w następnym tygodniu. Pozdrawiam i trzymam kciuki. aka No... mam nadzieję, że zacznie się dziać, bo narazie obserwując inne dzienniki budowy, mam wrażenie, że zmarnowaliśmy już kupę czasu... Co do kredytu... wystąpiły pewne okoliczności które nas skłoniły do wyboru Millennium, ale puki nie podpiszemy umowy, wszystko się może stać Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.03.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://republika.pl/blog_ds_1189624/2431110/tr/globepaques006.gif Oby zdrówko dopisało, by jajeczko smakowało, by szyneczka nie tuczyła atmosfera była miła, by zajączek uśmiechnięty przyniósł wreszcie te prezenty. WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 29.03.2008 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 daggulka, serdeczne dzięki za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 29.03.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Cieszę się, że udało Wam się zakończyć sprawy kredytowe (naprawdę szybko!), a geodetów macie "prawie za darmo" u nas ma to kosztować ok.700 zł ... pozrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 10.04.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 No to czekamy dzisiaj na dobre wieści ! Nic tak nie cieszy jak widok rozpoczętej budowy (oczywiście dla nas zaczynających, bo Ci zaawansowani czekają raczej na finał...) Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 10.04.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Gratulacje !!! Nasz wykop to dołek w ziemi przy Twoim... Ale za to ekipę mamy bardziej pracowitą, bo robią do 18 -19.00.Pozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts