IZA75 27.12.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 CHACIAłAM SIę ZAPYTAC CZY KTOś MOZE POSIADA KOMPLET WYPOCZYNKOWY SKóRZANY W KOLORZE ECRU. CHACIAłABYM TAKI SOBIE KUPIć ALE NIE WIEM CZY JEST ON PRAKTYCZNY I łATWY DO UTRZYMANIA W CZYSTOśCI.z GóRY DZIęKUJę ZA WSZYSTKIE KOMENTARZE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiozłodzi 27.12.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Ja mam Mam Klera od 8 lat w ecru, dość mocno eksploatowany i ..........nadal ładny, bez zastrzeżeń, polecam No chyba że masz małe dzieci lub psy kanapowce .........w tedy raczej nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leyla 30.12.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Ja też mam zestaw skórzany ecru w salonie, i do tego posiadam małe brudzące dziecko Do pielęgnacji używam takich środków z Ikei do czyszczenia mebli skórzanych, i jest ok. Po dwóch latach użytkowania wygląda jak nowy. Ja polecam, chociaż na pewno brud widać bardziej niż na ciemnych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adka_ 30.12.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 a ja nie polecam kanapa po 3 latach wyglada dobrze, ale tylko dzięki temu że cały czas ją czyszczę, mimo to widac troszke ze jest brudna, zdecydowanie wybrałabym teraz w ciemnym kolorze ( ze wzgledów praktycznych, bo jasna jest ładniejsza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.12.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Ja mam Kler, co prawda tylko oparcia sa kremowe, ale sie troche brudza. Raz na pol roku myje cala kanape ciepla woda z bialym mydlem i przecieram odzywka do skor.Raz na miesiac przecieram plynem do czyszczenia skory. To wystarczy , ze skora nic sie nie dzieje a mam jeszcze trzy psy , ktore lubia sie wylegiwac na kanapie o mezu nie wspominajac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 30.12.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 ja tez mam taki zestaw,bardzo polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ninus 30.12.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Też mam kremowy wypoczynek z klera, jak najbardziej polecam. Wcześniej czyściliśmy go co jakieś 2-3 miesiące, teraz (przy brudzącym małym dziecku) trzeba je przemyć co miesiąc, świeże plamy z soczku czy czekolady oczywiście na bieżąco Teściowie mają ciemny wypoczynek i "kanapowego" psa, nasze mebelki wcale nie wyglądają na brudniejsze... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts