arien 28.12.2007 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Czy orientujecie się może, jakie firmy produkują płytki ceramiczne o fakturze przypominającej rdzawy metal, coś w stylu Hariona z Tubądzina? Wydaje mi się, że widziałam gdzieś na zdjęciu takie o nieco innym wzorze na powierzchni, więc to chyba nie był Harion... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.12.2007 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Zobacz na Corten: http://www.max-fliz.com.pl/lazienkowe1.htm. Takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arien 28.12.2007 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Tak, myślę, że to te:-). Serdecznie dziękuję i pozdrawiam:-). Co prawda u mnie do budowania jeszcze dość daleko, ale zbieram już pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 28.12.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Zobacz jeszcze płytki Imola Antares - też duże formaty i dwie wersje rdzawo-brązowe i czarne z poświatą sreba i do tego beż ze srebrem, do tego pomarańczowe dekory. Jest taki wątek - wrzuć w wyszukiwarkę Muratora nazwę płytek.Beżowe z dekorami możesz zobaczyć u mnie w kuchni na ścianie (w dzienniku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ferdynand 28.12.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 zobacz marconi kolekcja gold Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arien 28.12.2007 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Dzięki, już będę szukać zdjęć wskazanych przez Was płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA76 28.12.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Marconii - ładne kolekcjeNova gala - nie pamiętam nazwy , ale już jest najnowsza kolekcja 30x60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts