moniga 16.08.2003 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2003 Czy ktoś wie co z podniesieniem vatu na materiały budowlane?Wielokrotnie już ten wątek był podnoszony i jakieś dwa dni temu też ktoś pisał że jednak od maja ale ja w żadnych wiadomościach(a śledziłam tego dnia wszystkie) nie usłyszałam tej wiadomości a bardzo mnie ona ze względu na rozpoczynającą się budowę intersuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2003 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2003 może wejdzie a może nie ???spójrz na to tak obecnie 7%, będzie 22% czyli różnica 15% ( pewnie materiały zdrożeją trochę mniej ).Weź kredyt, jakiś szybki konsumencki na dobry procent ( może 10-12% rocznie ) na pół roku, co daje 5-6 % za zakup i przetrzymanie materiałów.Oszczędność to 9-10% jeśli wejdzie 22% vat od 1 stycznia, lub strata 5-6% jeśli jednak nie wejdzie. I teraz decyzja ?A jeśli masz kasę, to nawet się nie zastanawiaj. CZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts