tom soyer 30.03.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 gregorz jakiej pracowni macie projekt? to jest indywidualny czy typowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 30.03.2004 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Halo Tomku z Archipelagu to ta slynna " Manuela " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 31.03.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 jednak archipelag ma najladniejsze projekty nam podoba sie mikolaj ale najpierw musimy skonczyc jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 02.06.2004 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Tomku, moze kiedys Tobie przyniesie Mikolaj projekcik "Mikolaj" na mikolaja wkrotce nowe zdjecia od pradu po wylewki, fasade i poddasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joyrad 03.06.2004 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Gregor - moje gratulacje. Bardzo podoba mi się Twoje królestwo. Póki co wszystko wygląda świetnie. Z niecierpliwością czekam na kolejny etap. Tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 03.06.2004 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Joyrad zdziwisz sie jak zobaczysz dzielo koncowe moze byc podobne do Twojego, bo wszystko mi sie u Ciebie podoba -- moj styl pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joyrad 03.06.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 A co do ogrodu to też masz jakieś plany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 03.06.2004 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Tak Joyrad, mam zamiar posadzic tam wiele drzew i pachnacych krzewow,oraz duzo roznych iglakow i wysepek z kwiatami ,chce tez zrobic staw talko nie wiem czy naturalny sie utrzyma a jak zrobie z folii to woda gruntowa moze mi podsadzac folie, staw chce takiej wielkosci jak Tywlasnie przed chwila kupilem basen na promocji na ponad 10 000 litrow z pompa filtrem i drabinka za 700 zl. to prawdziwa rewelacja-moim zdaniem pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 06.08.2004 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Witajcie dodalem pare nowych zdjec, jezeli macie ochote to poogladajcie sobie teraz bede zakladal brame garazowa i drzwi zewnetrzne oraz ocieplal bede dach i zlecilem zrobienie kominka za dwa miesiace ma byc wszystko gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 06.08.2004 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 aha adres tez Wam podamhttp://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=8643&q=nasz%20domek%20i%20my&k=2 pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 07.08.2004 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 Domek spoko, francja - elegancja, ale dach kosztował chyba fortunę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joyrad 25.08.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Gregor - twoja budowa wygląda jak ze stron Muratora. Taka schludna i wychuchana.Wow, jaka fajna "Podróż przedślubna".I co tu bardziej podziwiać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 27.08.2004 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Tak Joyrad staram sie jak moge chuchac i dmuchac, mam nadzieje ze moj domek sie do Twojego domu i fantastycznego odrodu upodoboni pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 06.11.2004 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 Witajcie dodalem pare zdjec z rzeczy ktore zrobilem wlasnie na jesien http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=8643&q=nasz%20domek%20i%20my&k=2 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.12.2004 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 ogladałem Wasz domeczek Grześ (z nowymi dodanymi zdjeciami)kominek juz wczesniej widziałem - podoba mi sie ale widze przybyły schody - super !ale najbardziej podoba mi sie Wasze zdjęcie z Alą w Chorwacjikiedys pokazywałeś w grupie podobne ...ten moment zachodu słońca ... nadchodzacego zmierzchu i morza ...urocze pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 15.12.2004 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 oj Brzozko Ty nasza, fajnie ze Ci sie wszystko podoba, w Chorwacji bylo pieknie cieplutko a w tym czasie w Polsce zimno i w Ameryce we wtorek 11 wrzesnia byla katastrofa, wyobraz sobie jak nam sie samolotem wracalo a te schody to tylko przymiarka, my nie mamy jeszcze takowych tylko sie wlasnie przymiezamy do skladania ofert i kupna dla nas schodow, jak bys wiedzial kto ladnie i solidnie robi to daj znac dzieki i pozdrowienia pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.12.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Witam Was ponownie Cyferki zmienimy na opiski w przyszlym tygodniu , domek budowany jest Tuczempach kolo Jaroslawia kosztowal nas 126 tys. bez mapek, pozwolen i dzialki w tym robocizna 31 tys. Dlaczego materialy tak duzo nie moge sobie tego wyobrazic mam podejzenia takie i inne ale zadnej pewnosci . Domek lezy na 70-cio arowej dzialce 100-150 m. od glownej drogi , mam zamiar razem z Zona posadzic tam kilkadziesiat roznych drzew i krzewow. 126 tys stan surowy zamkniety? czy jak? ja mam projekt indywidualny cos pomiedzy Manuela a Baska z Archipelagu w Manueli niepodobalo mi sie umiejscowienie jadalni .... tak w przejsciu miedzy kuchnia a salonem .... ale za to to wciecie mi sie podoba, ktore tworzy kawalek zadaszenia na tarasie - pada deszcz a ja bede mogla sobie posiedziec na dworze i popatrzec na ogrod pozdrawiam i gratuluje Wesolych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 19.12.2004 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 Gregor, a mógłbyś podać więcej szczegółow odnośnie kominka? Tzn. co jest na bokach, a co w poziomie i kto w ogóle takie fajne kominki robi i za ile?I w ogóle baardzo fajnie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 21.12.2004 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Kominek jest z piaskowca, plyty ok. 30 do 40 cm dlugosc , szerokosc ok. 15 cm i grubosc ok. 5 cm. na boku plyty sa w poprzek, na dole sa bardziej kwadratowe a moga byc tez podluzne, chyba lepiej tak wyglada, projekt wzialem od kolezanki z Nowego Targu, jest optymalny nie za nowy i nie za stary, taki w sam raz, jest tylko jeden problem w oryginale byl ladny zolty a u mnie jest za jasny, ale i to przejde jakos pozdrawiam i ciesze ze Ci sie podoba Ambromba mi sie tez podoba tylko ten kolorek Kasztanka 126 tys. to za stan otwarty niestety ale i to przezylem dzisiaj koncze domek i ciesze sie ze mam zdrowie i sily jeszcze na niego zapracowac pozdrawiam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.12.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 Grześ mimo wspanianiałych doznań wakacyjnych wyobrażam sobie (choć cześciowo) Wasz powrót - wtedy po 11 września - samolotem ... http://www.schody.pl/mapy/pdk.htm mam dobre zdanie o Iwierzycach przepraszam ze dopiero teraz ... przypuszczam ze mimo zimy roboty u Ciebie trwają ... dziekuje za maila pozdrawiam świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts