Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Ali i Grzegorza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 148
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 months później...

Tak Joyrad, mam zamiar posadzic tam wiele drzew i pachnacych krzewow,

oraz duzo roznych iglakow i wysepek z kwiatami ,

chce tez zrobic staw talko nie wiem czy naturalny sie utrzyma a jak zrobie z folii to woda gruntowa moze mi podsadzac folie, staw chce takiej wielkosci jak Ty

wlasnie przed chwila kupilem basen na promocji na ponad 10 000 litrow z pompa filtrem i drabinka za 700 zl. to prawdziwa rewelacja-moim zdaniem

pozdrowionka

• 2 months później...
  • 3 weeks później...
  • 2 months później...
  • 1 month później...

ogladałem Wasz domeczek Grześ (z nowymi dodanymi zdjeciami)

kominek juz wczesniej widziałem - podoba mi sie

ale widze przybyły schody - super !

ale najbardziej podoba mi sie Wasze zdjęcie z Alą w Chorwacji

kiedys pokazywałeś w grupie podobne ...

ten moment zachodu słońca ... nadchodzacego zmierzchu i morza ...

urocze

pozdrowienia

oj Brzozko Ty nasza, :p

fajnie ze Ci sie wszystko podoba, w Chorwacji bylo pieknie cieplutko a w tym czasie w Polsce zimno i w Ameryce we wtorek 11 wrzesnia byla katastrofa, wyobraz sobie jak nam sie samolotem wracalo :-?

a te schody to tylko przymiarka, my nie mamy jeszcze takowych tylko sie wlasnie przymiezamy do skladania ofert i kupna dla nas schodow,

jak bys wiedzial kto ladnie i solidnie robi to daj znac

dzieki i pozdrowienia :p

pa

Witam Was ponownie

Cyferki zmienimy na opiski w przyszlym tygodniu :lol: , domek budowany jest Tuczempach kolo Jaroslawia kosztowal nas 126 tys. bez mapek, pozwolen i dzialki w tym robocizna 31 tys. Dlaczego materialy tak duzo nie moge sobie tego wyobrazic mam podejzenia takie i inne ale zadnej pewnosci :evil:. Domek lezy na 70-cio arowej dzialce 100-150 m. od glownej drogi , mam zamiar razem z Zona posadzic tam kilkadziesiat roznych drzew i krzewow. :lol:

126 tys stan surowy zamkniety? czy jak?

ja mam projekt indywidualny cos pomiedzy Manuela a Baska z Archipelagu :-) w Manueli niepodobalo mi sie umiejscowienie jadalni .... tak w przejsciu miedzy kuchnia a salonem .... ale za to to wciecie mi sie podoba, ktore tworzy kawalek zadaszenia na tarasie - pada deszcz a ja bede mogla sobie posiedziec na dworze i popatrzec na ogrod

pozdrawiam i gratuluje

Wesolych Świąt

Kominek jest z piaskowca, plyty ok. 30 do 40 cm dlugosc , szerokosc ok. 15 cm i grubosc ok. 5 cm. na boku plyty sa w poprzek, na dole sa bardziej kwadratowe a moga byc tez podluzne, chyba lepiej tak wyglada, projekt wzialem od kolezanki z Nowego Targu, jest optymalny nie za nowy i nie za stary, taki w sam raz, jest tylko jeden problem w oryginale byl ladny zolty a u mnie jest za jasny, ale i to przejde jakos

pozdrawiam i ciesze ze Ci sie podoba Ambromba mi sie tez podoba tylko ten kolorek :wink:

Kasztanka 126 tys. to za stan otwarty niestety :cry:

ale i to przezylem dzisiaj koncze domek i ciesze sie ze mam zdrowie i sily jeszcze na niego zapracowac

pozdrawiam Was :p

Grześ

mimo wspanianiałych doznań wakacyjnych

wyobrażam sobie (choć cześciowo) Wasz powrót - wtedy po 11 września - samolotem ...

http://www.schody.pl/mapy/pdk.htm

mam dobre zdanie o Iwierzycach

przepraszam ze dopiero teraz ... :(

przypuszczam ze mimo zimy roboty u Ciebie trwają ...

dziekuje za maila :D

pozdrawiam świątecznie