Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Ali i Grzegorza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 148
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witaj

wymiary okien w kuchni to 120 na 120 z daleka so one moze za male, lecz z bliska i ze srodka sa one perfekt,

ani koloru ani ceny dokladnie ci nie podam bo nie mam tu papierow, lecz kolor jest josno brazowy lub orzechowy i cena byla piec procent upustu od ceny katalogowej, brama Wisniwski

• 2 weeks później...

Gregor, macie wspaniały dom!!! Też "wpadł nam w oko", ale kąt nachylenia dachu nie odpowiadał naszym warunkom zabudowy. Musieliśmy więc poszukać innego projektu. Wybraliśmy "Melanię".

Pisałeś, że Twój znajomy JĄ wybudował, i że to dobry projekt. Czy mógłbyś jeszcze coś więcej powiedzieć n/t Melanii ? Co Ci się w niej podobało, a co nie?

Będę niezmiernie wdzięczna za odpowiedź.

Pozdrawiam i życzę powodzenia!

Natka nastepne zdjecia dopiero na wiosne lub w lecie

Adriano Melania jest wieksza, moj kolega ( wraz z zona oczywiscie :wink: ) zrobil sobie ladnie w srodku, tzn ma duza lazienke na gorze i garderobe, co u mnie brakuje i wogule robi wszystko perfekt, naprawde perfekt jego dom jest naprawde ladny

lecz moj tez mi sie naprawde podoba szczegolnie uklad pomieszczen w srodku - z nikim bym sie nie zamienil, lecz co nieco bym jeszcze zmienil (za pozno)

oczywiscie nie wiem ile kolega zaplacil, ale duuuuuzo.

ja tez nie wiem dokladnie ile zaplacilem, moze kiedys z zonka dokladnie policzymy :roll:

pozdrawiam :p