gooa0310 24.10.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Czesc marzka Ja mam dach antracytowy z Ruppa i tez wygląda przepięknie za 2 tygodnie wstawiaja nam okna to wkleje kilka zdjęć Gooa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 24.10.2005 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 witajwymiary okien w kuchni to 120 na 120 z daleka so one moze za male, lecz z bliska i ze srodka sa one perfekt, ani koloru ani ceny dokladnie ci nie podam bo nie mam tu papierow, lecz kolor jest josno brazowy lub orzechowy i cena byla piec procent upustu od ceny katalogowej, brama Wisniwski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gooa0310 25.10.2005 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Cześć!! Dzieki za odpowiedź z wymiarami okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_sic 01.11.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 hej , mam pytanko na temat schodow (tych pierwszych w katalogu)będziecie je robic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 02.11.2005 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 witaj, jednak nie takie schody bedziemy robic, lecz te ktore pokazalem na poprzedniej stronie (duze zdjecie), pierwsze dwa schodki beda tak wysuniete i zakrecone wokol slupka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 02.11.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 witam i po pierwsze domek ładniutki , gratulujea po drugie to mam pytanko o drzwi wejsciowe sa chyba wlasnie takie jakich potrzebuje jaki jest ich wymiar? szer i wys? i jeszcze jak mozna to ile one osztowaly? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.11.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Piękna ta Wasza Manuela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 04.11.2005 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 kubotolek, szerokosc drzwi wynisi 140 cm, a wysokosci nie moge sobie przypomniec ale jest to normalna wysokosc drzwi plus naswietlenie 40 cm. kosztowaly 4200 zl - okolo Funia, dzieki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 04.11.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Super domek no i moje ulubione kolorki... Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 04.11.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 witam to znowu ja w sprawie tych drzwi gdzie je kupowales? hm.. bo gdzie ty wogole mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 04.11.2005 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 drzwi kupowalem u przedstawiciela K & P, bo to sa wlasnie drzwi K & P pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 04.11.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 dzieki za informacje juz znalazlam ich stronke na internecie i obejrze ich oferte, a mieszkam niedaleko tzn koło rzeszowa, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 14.11.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Gregor, macie wspaniały dom!!! Też "wpadł nam w oko", ale kąt nachylenia dachu nie odpowiadał naszym warunkom zabudowy. Musieliśmy więc poszukać innego projektu. Wybraliśmy "Melanię".Pisałeś, że Twój znajomy JĄ wybudował, i że to dobry projekt. Czy mógłbyś jeszcze coś więcej powiedzieć n/t Melanii ? Co Ci się w niej podobało, a co nie? Będę niezmiernie wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam i życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 14.11.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 wreszcie udalo mi sie skopiowac te zdjecia WOOOOW ! PIĘKNY! Dech mi zaparło Teraz czekam na więcej zdjęć z wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 14.11.2005 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Natka nastepne zdjecia dopiero na wiosne lub w lecie Adriano Melania jest wieksza, moj kolega ( wraz z zona oczywiscie ) zrobil sobie ladnie w srodku, tzn ma duza lazienke na gorze i garderobe, co u mnie brakuje i wogule robi wszystko perfekt, naprawde perfekt jego dom jest naprawde ladny lecz moj tez mi sie naprawde podoba szczegolnie uklad pomieszczen w srodku - z nikim bym sie nie zamienil, lecz co nieco bym jeszcze zmienil (za pozno) oczywiscie nie wiem ile kolega zaplacil, ale duuuuuzo. ja tez nie wiem dokladnie ile zaplacilem, moze kiedys z zonka dokladnie policzymy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.11.2005 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 ja tez nie wiem dokladnie ile zaplacilem, moze kiedys z zonka dokladnie policzymy pozdrawiam przyznam Grzes, ze mam takie samo podejście do liczenia jak TY.. a domek masz PERFEKT! pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.11.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Gregor, dzięki za odpowiedź. Cieszą mnie Twoje słowa, że" Melania" też jest ładna. Bardzo podoba mi się Wasza okładzina z piaskowca w połączeniu z kolorem elewacji. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 16.11.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Gregor, gratuluje, taki dopieszczony ten twoj dom Bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacooo 16.11.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Gregor gratulacje twój domek jest naprawdę super Kiedy planujecie się przeprowadzić ? Pozdrawiam Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 16.11.2005 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Brzoza dziekuje i zapraszam na wiosne na ogledziny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts