kubkov 14.11.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Z zdjęcia na zdjęcie domek coraz ładniejszy. Podziwiam i troszkę zazdroszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 14.11.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Parkiety piękne i okna też (zwłaszcza to duże przeszklenie ze szprosami)Wszytko razem rewelacja, długo się nie odzywałeś, ale warto było czekać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monica 11.12.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Ja również gratuluję superowego domku i mam pytanie o okno w łazience --- czy zmieniałeś jego wysokość od podłogi na inną niż w projekcie? w projekcie jest 110 cm...czytałam na innym wątku że tak jest praktyczniej ale nie było info na ile należy podnieść...Pozdrowionka,M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiap 18.01.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Gratulacje jest czego pozazdrościć. Jak tam mieszkasz już na swoim? Prosimy o kolejne zdjęcia wnętrz! Parkiet wspaniał/ Ile cię kosztował i gdzie kupiłś. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasinka83 19.01.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 A ja mam pytanie - ta mała łazieneczka z niebieskimi kafelkami jakie ma wymiary?Pytam bo też będę mieć podobną i zastanawiam się czy wejdzie kabina prysznicowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 26.01.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Ładna łazieneczka na parterze... będe miała podobnie rozłożone "sprzety" i moje pytanie dotyczy wymiaru okna w łazieneczce, u mnie 90/60 i boję się, że za małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszek 26.01.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 witam, a u mnie widoczna jest jest jedynie kabina, umywalka i parkiet reszta zdjęć się nie ładuje - ani dziś, ani wczoraj, ani... bu! a tak chciałabym zobaczyć ten piękny z opisów dom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertto 03.02.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Witam ja również nie mogę oglądać wszystkich fotek podobnie jak orzeszek? Może ktoś wie dlaczego? Przeglądanie w taki sposób galerii jest bez sensu(jeszcze trochę i mnie ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1 03.02.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 piekne drzwi wejsciowe bedziemy miec podobne stolarz wycenil na 4 tysiace z sosny ajesli mozna wiedziec ile twoje kosztowaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts