sp9wus 16.08.2003 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2003 Mam jeden wyłącznik na dole schodów i chciałbym do niego dołożyć drugi tak aby też gasić i zapalać nim światło. Czy ma ktoś może stronkę albo ktoś może mi podesłać schemacik podłączenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sp9wus 16.08.2003 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2003 ok już znalazłem jakby kogoś interesowało: http://www.zsr.dzierzoniow.pl/wbe/schodd.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterek 19.08.2003 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 ja ma prosty sposob na taki wylacznik, bez schematow. wystarczy jeden wylacznik dotykowy i do tego drugiego jeden przewod i blaszka dotykowa, gdzie nie dotkniesz to albo gasi albo zapala, dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts