andrzej61 30.12.2007 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Dlaczego piszesz, że nie wykorzystam tego gazu w kuchni. Projekt wraz z pozwoleniem mówi o wykorzystaniu na cele grzewcze i bytowe.To samo mówi przedstawiciel dostawcy zbiornika i gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FREDY 30.12.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 u mnie dostawca nie wyrazili zgody na takie rozwiązanie. Progaz wydał pozwolenie tylko na ogrzewanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 30.12.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Popatrz gościu do ogrzewania używa: gaz, drewnoi (dobrze wysuszone) - aż dziw że pali tylko 5m3 drewna przy drogim gazie (ale pewnie go stać . W drugiej taryfie pradu byc może jego cześć idzie na dobrzewanie pośrednie - od zbiornika z woda, od sauny itp. Ja tym gazem tez gotowałem. Tak więc mozna (dostawca Shell). A te cztery lata to skąd wynika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppiter82 17.01.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 (edytowane) .. Edytowane 23 Września 2011 przez ppiter82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 17.01.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Jestem uzytkownikiem gazu ze zbiornika DRAGONGAZ NAJLEPSZA FIRMA MOGE POLECIC SMIALO jesli ktos potrzebuje kontakt z handlowcem to piszcie (do mnie [email protected]) a do handlowca [email protected] 695-211-342 Jakoś Ci nie wierzę bo: (Odnośnie zbiornika podziemnego. jestem przedstawicielem DRAGONGAZ i załatwiamy takie sprawy szybciej. kontakt. [email protected]) Zgadnij kto to napisał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUZZY333 30.08.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 serdeczna prośba o pomoc w wyborze Szanowni, mam 4 oferty dostawców gazu,jednak na tyle słabo jestem biegły w tych kwestiach,że nie potrafię wybrać najkorzystniejszej-operatorzy podaja np.ceny gazu dla różnych polemności(litry,m3,etc).Bardzo proszę o ewentualną pomoc i sugestię.Zainteresowanym poślę też najnowsze oferty,by nie marnowali tyle czasu,co ja.mój adres:[email protected]pozdrawiam Forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts