Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

OTRULI MI PSY!!!!!

aha26

Recommended Posts

hmmm....tak szokuje,tyle,ze moje psy nie atakowały nikogo więc nie było powodu żeby je truć. A ty zachowujesz się jak zwykły tchórz,bałbyś się,ze po mordzie zarobisz od właściciela jak mu uwage zwrócisz i dlatego cichaczem jego psa podtrujesz...

a co do kradziezy to tez masz doświadczenie,ze wiesz jak to się odbywa?

• Odpowiedzi 331
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hmmm....tak szokuje,tyle,ze moje psy nie atakowały nikogo więc nie było powodu żeby je truć. A ty zachowujesz się jak zwykły tchórz,bałbyś się,ze po mordzie zarobisz od właściciela jak mu uwage zwrócisz i dlatego cichaczem jego psa podtrujesz...

Zwracasz uwage mi ze sie czepiam nie znajac Ciebie a sama robisz to samo :

http://forum.muratordom.pl/grupa-lubuska,t24166-4200.htm <--- przeczytaj ten watek.... a pozniej mnie oceniaj. a tak na marginesie po czym wnioskujesz ze jestem tchorzem ktory boi sie otwartej konfrontacji ??

Widze ze masz jakis problem ze soba... calkowity brak samokrytyki. Nie jestem zlodziejem, pracuje w wydziale wywiadu kryminalnego, w prawidzie jako cywil ale akta widze.

Widze ze masz jakis problem ze soba... calkowity brak samokrytyki. Nie jestem zlodziejem, pracuje w wydziale wywiadu kryminalnego, w prawidzie jako cywil ale akta widze.

własnie po tym,ze idziesz otruć czyjegoś psa....takie sprawy naprawde mozna bardziej cywilizowanie i po męsku załatwić,ale trzeba miec odwage i tyle....no własnie czepiam się Ciebie bo ty kompletnie nie znając mnie ,wydałes wyrok,ze byłam winna.

Nie wydalem zadnego wyroku !!! Poprostu z wlasnego doswiadczenia wiem ze nic nie dzieje sie bez przyczyny. Jedno otrucie... OK to moglbyc jakis gnojek ktory zrobil sobie "kawal"... ale kolejne... cos musi byc nie tak. Przepraszam jesli Cie urazilem, napisalem wczesniej ze nie uwazam Cie za osobe nieodpowiedzialna... zreszta nie wazne... chcialem pomoc Ci zrozumiec przyczyne ataku na twoje psy... a ty to odbierasz jako atak na Twoja osobe :cry:

Bardzo mi przykro... szkoda psiakow ale pretensje mozesz miec tylko do siebie bo z wlasnego doswiadczenia wiem "za darmo" nikt tego nie zrobil.

słuchaj człowieku przestań pieprzyć mi takie bzdety bo ja sobie nie mam nic no zarzucenia,nie znasz mnie, a wydajesz opinie,ze jestem sama sobie winna.

Widocznie sam jesteś człowiekiem ,który mógłby psy otruc skoro mówisz,ze znasz to z własnego doświadczenia.

próbowałem ci uświadomić, że nic nie dzieje się bez przyczyny. próbowałem pomóc ci sięgnąć w przeszłość własną, rodziny, może też miejscowości, w której zamieszkaliście, bo jest również możliwe, że to trucie jest związane z wydarzeniami w historii, których nie znasz (nie znacie), bo działy się dawno. Ty zamiast pomyśleć chwilkę, rzucasz na prawo i na lewo obelgami na wszystkich, którzy myslą inaczej niż ty i wg ciebie "twój majestat ośmielili się naruszyć". Jeśli tak zachowujesz się również w swoim otoczeniu , no to ktoś, kto nie mógł sięgnąć ciebie zemścił się na twoich psach. Pewnie tak mu było łatwiej. Nie pochwalam, ale powtórzę co już pisałem:

pomyśl chwilę, bo los twoich nowych psów, które pewnie sobie sprawisz, może się powtórzyć.

sałuchaj...przeczytałam ten Twój watek i jeżeli przyrównujesz moja sprawę do tamtej i jeszcze na tej podstawie mnie oceniasz to sorry....nie mamy o czym gadac. A co do pracy to ja co prawda jeszcze nie pracuje ,ale niebawem juz zaczynam i też w tych klimatach tyle,ze nie jako cywil.

Zapewniam Cię,ze nie mam żadnych problemów...tylko nie lubie ludzi ,którzy tak jak Ty wydają opinie typu...sama byłas sobie winna,nie znając sprawy ani człowieka. Jeżeli pracujesz tam gdzie mówisz i nawet jako cywil to powinienes wiedzieć,ze takich opini się nie wydaje .

aha

Bardzo mi przykro. A co do wypowiedzi wyzej to nie zawsze musi byc powod , zeby kogos skrzywdzic. Troche sie mylisz, albo nie znasz zycia. Ty masz tylko jeden punkt widzenia jak widze.

dokładnie tak ,niektórzy ludzie nie znaja zycia niestety albo sami są tak msciwi,ze widzą tylko jedno słuszne rozwiązanie.

Sunnychris - wcześniej gadki o "inteligencji i wyczuciu" młodych łysych traktowałam w kategoriach żarciku, teraz biorę poważnie... Nie życzę ci, żeby to tobie kiedyś otruto zwierzaka albo żebyś padł ofiarą takiego "żarciku" :evil:

Jeśli się poczujesz urażony, to weź pod uwagę, że te słowa to są skutki twoich poprzednich wypowiedzi i sam sobie jesteś winien :evil: :evil: :evil:

Bardzo mi przykro... szkoda psiakow ale pretensje mozesz miec tylko do siebie bo z wlasnego doswiadczenia wiem "za darmo" nikt tego nie zrobil.

słuchaj człowieku przestań pieprzyć mi takie bzdety bo ja sobie nie mam nic no zarzucenia,nie znasz mnie, a wydajesz opinie,ze jestem sama sobie winna.

Widocznie sam jesteś człowiekiem ,który mógłby psy otruc skoro mówisz,ze znasz to z własnego doświadczenia.

próbowałem ci uświadomić, że nic nie dzieje się bez przyczyny. próbowałem pomóc ci sięgnąć w przeszłość własną, rodziny, może też miejscowości, w której zamieszkaliście, bo jest również możliwe, że to trucie jest związane z wydarzeniami w historii, których nie znasz (nie znacie), bo działy się dawno. Ty zamiast pomyśleć chwilkę, rzucasz na prawo i na lewo obelgami na wszystkich, którzy myslą inaczej niż ty i wg ciebie "twój majestat ośmielili się naruszyć". Jeśli tak zachowujesz się również w swoim otoczeniu , no to ktoś, kto nie mógł sięgnąć ciebie zemścił się na twoich psach. Pewnie tak mu było łatwiej. Nie pochwalam, ale powtórzę co już pisałem:

pomyśl chwilę, bo los twoich nowych psów, które pewnie sobie sprawisz, może się powtórzyć.

retrofood ....ja nie wyklinam ludzi,którzy mają inne zdanie niż ja ,ale nie lubie osób ,które odrazu ferują wyroki. Do was poprostu nie dociera ,ze ja nie miałam zadnych zatargów z sąsiadami,wole ustąpić niz się kłocic....szczególnie dotyczy to ludzi z ulicy mojej,przeciez nikt nie chce miec wrogów we własnym gnieżdzie. W mojej historii też nie było takich sytuacji,zreszta ja nawet do swojej przyszłej pracy musiałam miec dobrą opinie srodowiska. A w tej miejscowosci nie mieszkałam kiedyś wiec nie znam jej przeszłosci .

OK, to dalej zyj w przekonaniu ze zrobili to bardzo zli ludzie, oczywiscie calkiem BEZ POWODU bo zarowno Ty jak i Twoje psy sa wspaniale i napewno nikomu nie przeszkadzacie.

na takie teksty szkoda słow...powiem Ci tylko,ze nie wiem kto Cię zatrudnił w kryminalnej z takim poziomem inteligencji.

Chcialem pomoc i teraz kolezanka AHA26 uwaza mnie za malo inteligentnego zlodzieja... OK jest zla niech sie wyladuje na mnie... jesli ma taka ochote. Dalsze obrazanie sie wzajemnie do niczego nie prowadzi... wiec na koniec tylko napisze, ze te psiaki napewno ktos otrul z jakiegos powodu... tylko to chcialem od poczatku wytlumaczyc.

Sam mam psa, BARDZO go kocham, wczesniej mialem innego psa ktory rowniez byl traktowany jak czlonek rodziny i moge sobie tylko wyobrazic co czujesz po stracie.

Chcialem pomoc i teraz kolezanka AHA26 uwaza mnie za malo inteligentnego zlodzieja... OK jest zla niech sie wyladuje na mnie... jesli ma taka ochote. Dalsze obrazanie sie wzajemnie do niczego nie prowadzi... wiec na koniec tylko napisze, ze te psiaki napewno ktos otrul z jakiegos powodu... tylko to chcialem od poczatku wytlumaczyc.

Sam mam psa, BARDZO go kocham, wczesniej mialem innego psa ktory rowniez byl traktowany jak czlonek rodziny i moge sobie tylko wyobrazic co czujesz po stracie.

powód owszem....zawsze jest,tylko dlaczego nie zakładasz,ze to np złodzieje,czy np firma ochroniarska tylko ,ze to ja jestem nieodpowiedzialną babą ,która nie wie jak psy się powinny zachowywać.