secam 07.01.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Jak Wy radziliście sobie z brakiem cierpliwości?? Dorota Prowadzę dziennik budowy - wklejam zdjęcia i wypisuję w nim pełno pierdół a potem całymi dniami go przeglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 08.01.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Prowadzę dziennik budowy - wklejam zdjęcia i wypisuję w nim pełno pierdół a potem całymi dniami go przeglądam. Hahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 14.01.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Witajcie, Też nie mogę doczekać się wiosny , a przed nami dopiero początek.Czekamy jeszcze na zgodę na budowę z powiatu . Nie rozumiem, to pozwolenie wydają bez przedłożenia projektu?? Gmina już wydała pozwolenie na budowę , teraz z papierami trzeba iść do powiatu myślę ze w powiecie będą chcieli wstępny projekt domu. Jak to ?, a od kiedy pozwolenie na budowę wydawane jest bez projektu i to wcale nie wstępnego, a ostatecznego ? a może ja czegoś nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts