aha26 01.01.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 ja zgłosowałam tylko raz a jak moge zrobic zeby zagłosowac więcej razy...proszę tu o łopatologiczne wytłumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BioZ 02.01.2008 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Jeśli masz zmienne ip mając neozdradę na przykład, to co jakiś czas(nie wiem co kiedy) zmienia się adres ip Twojego kompa, czyli jakby adres. Wtedy można ponownie zagłosować.Jeśli masz stałe możesz z folderu cookies(znajdź na dysku) lub z np. przy używaniu Firefoxa poprzez jego ustawienia(narzędzia - opcje - prywatność - wyświetl ciasteczka) usunąć pliki odnoszące się do strony konkursu. Najlepiej wszystkie:D. No ale z tym kasowaniem ciasteczek przy stałym ip nie jestem pewien czy dozwolone jest. W końcu wg regulaminu jeden głos z jednego kompa...:? Łatwiej będzie powiedzieć kilkunastu znajomym;D. Pozdr;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 02.01.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 dobra sprobuje coś wykombinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.01.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 system głosowania chyba nie daje żadnych ograniczeń - zagłosowałem po kilka razy pod rząd, wystarczy otworzyć linka w nowym oknie w regulaminie jest to niejasne, mowa o glosowaniu na jedno życzenie nie ma natomiast informacji ile razy głosowanie jeszcze tylko dziś do godz. 16.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 03.01.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Głosuję "do oporu".Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts