Gość xrrr82 17.08.2003 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2003 Mam pytanie czy dom z betonu komorkowego mozna zostawic nietynkowany na zime czy to nie zaszkodzi bloczkom czy nie zamokna i nie popekaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 17.08.2003 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2003 Nic się bloczkom nie stanie, jeżeli budynek będzie zadaszony i zabezpieczony przed nawiewaniem śniegu do środka.Jeżeli jednak nie planujesz zadaszenia przed zimą to warto się zastanowić, czy nie skończyć w tym roku stanu zerowego (fundamenty do poziomu parteru łacznie z ich obsypaniem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość xrrr82 17.08.2003 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2003 no wlasnie tak planuje jak mi nie wypali stan surowy to zrobie tylko fundament, obsypie go i poczekam do wiosny...............a mam madzieje ze nie wladuje sie w 22 procentowy wat. see ya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 17.08.2003 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2003 no wlasnie tak planuje jak mi nie wypali stan surowy to zrobie tylko fundament, obsypie go i poczekam do wiosny...............a mam madzieje ze nie wladuje sie w 22 procentowy wat. see ya W tej sytuacji chyba jednak waro się sprężyć i bydynek doprowadzić pod dach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts