bilczur 30.12.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Macie jakieś namiary gdzie w Warszawie i okolicach można kupić butlę gazową 30 kg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.12.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 wrzuć na google nazwy paru dystrybutorów gazu od petrochemii (orlenu) poczynając, przez bp, gaspol, .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 31.12.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Chodzi o samą butlę, czy gaz? Ja tak kupuję gaz z Progas Eurogaz - mam umowę, butle dzierżawię bezpłatnie. Na działce nie mam miejsca na zbiornik. Jak z nimi zaczynałem, mieli najtańszy gaz, teraz nie wiem. Przy okazji, to bute 33kg, nie 30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilczur 31.12.2007 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Chodzi o samą butlę, czy gaz? Ja tak kupuję gaz z Progas Eurogaz - mam umowę, butle dzierżawię bezpłatnie. Na działce nie mam miejsca na zbiornik. Jak z nimi zaczynałem, mieli najtańszy gaz, teraz nie wiem. Przy okazji, to bute 33kg, nie 30. Czy Ty korzystasz właśnie z tych butli do ogrzewania domu ? ( nie wiem czy dobrze zrozumiałem ) Ja mam zamiar właśnie do tego je wykorzystać do czasu aż podłączą mi gaz. Jak to się sprawdza, na ile wystarcza jedna butla ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojboli 01.01.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Józefów ,ul Graniczna numer wyleciał mi z głowy ,blisko Wału Miedzeszynskiego Centrum Spawalniictwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 02.01.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Witam, ja też korzystam z Progas Eurogaz, wielkie dzięki jprzedworski, jako jedyni mieli jeszcze duże butle. Z pozostałych firm tylko gaspol jest zainteresowany indywidualnymi odbiorcami, ale oni już nie mają "wolnych" butli 33kg. Podobno wszystko poszło dla firm budowlanych i tych z którymi mieli umowy. Niestety Progas nie jest najtańszy, taniej wychodzą np z gaspolu butle 10kg, ale po miesiącu codziennej wymiany butli o godzinie 5 rano i pobudce w zimnym domu, stwierdziliśmy że różnica w cenie nie jest aż tak duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulas 02.01.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Ja korzystam z firmy ktora miesci sie przy okopowej (namiary mam w domu)gaz kosztuje 146,00 , za butle wzieli kaucje.. Jak szukałam w grudniu to oni jedyni mieli wolne butle. Dom nieocieplony z zew., tem w domu 10stopni (nie mieszkamy), powierzchnia grzania ok.160m2, butla starcza na 3dni. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 02.01.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Czy Ty korzystasz właśnie z tych butli do ogrzewania domu ? ( nie wiem czy dobrze zrozumiałem ) Ja mam zamiar właśnie do tego je wykorzystać do czasu aż podłączą mi gaz. Jak to się sprawdza, na ile wystarcza jedna butla ? pozdrawiamZgadza się. Też mam prowizorkę - już trzeci rok. Trochę to kłopotliwe (jak gaz się skończy w środku nocy), czasochłonne (częste dostawy), niezbyt bezpieczne i drogie. Przy dużych mrozach butla jest na 3 dni, przy mniejszych tydzień, latem (tylko CW) na dwa miesiące. Ostatnia cena propanu 140 netto za butlę. Jeszcze jedno - zimą MUSI to być propan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts