Drzesik 31.12.2007 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Siostra chce mi przepisać ,połowe bliżniaka,stan surowy jko darowizne.Jakie formalnośći prawne musze załatwić,do przepisu tego budynku.Jaki to jest koszt , prosze o szybki odpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oskar0259 01.01.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Informacja o opłatach - u notariusza (to on sporządzi akt). Zapytaj się kilku, mogą być niewielkie różnice w opłatach pobieranych przez poszczególne kancelarie (promocje?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
civic9 01.01.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 W ciągu miesiąca trzeba złożyć odpowiednią deklarację i należy pamiętać o:http://www.pit.pl/darowizna_zamiast_sprzedazy_nieruchomosci_1648.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danut 03.01.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Gdy mi rodzice przepisywali dom,warto było" pobiegać"po kancelariach.Dla mnie różnica była dość znacząca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts