aspidisca 31.12.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Kto zna wszystkie zwrotki do tej piosenki? Chcę skompletować możliwie jak najwięcej, bo to jest świetna piosenka masowego rażenia na wszystkich impezach i ogniskach (oczywiście bez dzieci, cioć, teściowych itp). Do tego gitarka i wszyscy sikają ze śmiechu. 1. Przyleciała już na kwiatek a tu z Gucia jest gagatek atakuje niespodzianie z tego wielkie jest jebanie 2. Oddział mrówek chodzi wkoło ale k.... jest wesoło chodźmy się zbierzemy w kupę i zerżniemy żabie dupę 3. Patrzy Tekla z pajęczyny "co robicie sku.......y?" Opuściła się już niżej a tu Gucio Mai liże 4. Aleksander patrząc na to zrywa się ze swą armatą na biedronkę w trzy kropeczki by pojebać se troszeczkę był refren ale zapomniałam Nie grałam tego ze sto lat zna ktoś? no to wpisujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 31.12.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Moim zdaniem jest to poprostu wulgarne Co takiego wesołego jest w tym tekście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.12.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Moim zdaniem jest to poprostu wulgarne Co takiego wesołego jest w tym tekście ? Osoby wrazliwe proszone są przed otwarciem tematu przeczytać motto rozdziału, a brzmi ono tak: Hyde Cegła Park Wolność słowa i poglądów. Dyskusje na tematy niebudowlane. Wstęp na własną odpowiedzialność... więc jak się tu wlazło, to i wesołości trza se poszukać, a nie komentować. tu akuratnie wulgaryzmy są w porzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.12.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Moim zdaniem jest to poprostu wulgarne Co takiego wesołego jest w tym tekście ? Osoby wrazliwe proszone są przed otwarciem tematu przeczytać motto rozdziału, a brzmi ono tak: Hyde Cegła Park Wolność słowa i poglądów. Dyskusje na tematy niebudowlane. Wstęp na własną odpowiedzialność... więc jak się tu wlazło, to i wesołości trza se poszukać, a nie komentować. tu akuratnie wulgaryzmy są w porzo. Kolega ma rację!! Jeżeli lekarz nie zalecił inaczej nie zaglądamy bez potrzeby na Hyde cegła park Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 31.12.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Żegnam ozięble z domieszką ironii WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.12.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Żegnam ozięble z domieszką ironii WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU ! Ironii?? To jakiś nowy gatunek aroni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 31.12.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Ironii?? To jakiś nowy gatunek aroni? O tym chyba możemy porozmawiac tylko w "rośinkach " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.12.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Żegnam ozięble z domieszką ironii WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU ! Żegnam bez domieszki.i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.12.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Żegnam ozięble z domieszką ironii WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU ! Żegnam bez domieszki.i A ja skonsultuję się z farmauceutą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicola77 31.12.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Tę piosenke śpiewał zespół Akcen,a refren brzmi następująco: Pszczółka Maja sobie lata o o o, zbiera nektar gdzieś na kwiatach a pan Gucio w tulipanie czeka sobie na śniadanie. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 01.01.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 A ja polecam koncert noworoczny z Wiednia Dosiego Roku !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.01.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Starzeje się pan Bogusław, niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 01.01.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Starzeje się pan Bogusław, niestety... Ale za to jacy ładni chłopcy tam tańczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 01.01.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Moim zdaniem jest to poprostu wulgarne Co takiego wesołego jest w tym tekście ? Osoby wrazliwe proszone są przed otwarciem tematu przeczytać motto rozdziału, a brzmi ono tak: Hyde Cegła Park Wolność słowa i poglądów. Dyskusje na tematy niebudowlane. Wstęp na własną odpowiedzialność... więc jak się tu wlazło, to i wesołości trza se poszukać, a nie komentować. tu akuratnie wulgaryzmy są w porzo. czemu nie komentować...to jest tak jak sam wskazałeś hyde cegła Park więc każdy ma prawo do przedstawienia własnej opinii....i według mnie tez nie ma tu nic smiesznego,zwłaszcza smiesznego dla ludzi w tym wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 01.01.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 jakim wieku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 01.01.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 dojrzałym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.01.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 czemu nie komentować...to jest tak jak sam wskazałeś hyde cegła Park więc każdy ma prawo do przedstawienia własnej opinii....i według mnie tez nie ma tu nic smiesznego,zwłaszcza smiesznego dla ludzi w tym wieku. Czy naprawdę niezrozumiałym jest, że po to forumowicze "wywalczyli" (za zgodą Redakcji) istnienie jedynego działu, gdzie mozna pisać o wszystkim i każdym językiem, na każdy temat, aby teraz ktoś kwestionował jego istnienie. Więc takie zastrzeżenia byłyby normalne w każdym innym dziale, ale nie tutaj. Czy to takie trudne do zrozumienia????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 01.01.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 i według mnie tez nie ma tu nic smiesznego,zwłaszcza smiesznego dla ludzi w tym wieku. Czy LaTaJąCy CyRk MoNtY pYThOnA jest wg Ciebie śmieszny dla ludzi w tym wieku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 01.01.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 czemu nie komentować...to jest tak jak sam wskazałeś hyde cegła Park więc każdy ma prawo do przedstawienia własnej opinii....i według mnie tez nie ma tu nic smiesznego,zwłaszcza smiesznego dla ludzi w tym wieku. Czy naprawdę niezrozumiałym jest, że po to forumowicze "wywalczyli" (za zgodą Redakcji) istnienie jedynego działu, gdzie mozna pisać o wszystkim i każdym językiem, na każdy temat, aby teraz ktoś kwestionował jego istnienie. Więc takie zastrzeżenia byłyby normalne w każdym innym dziale, ale nie tutaj. Czy to takie trudne do zrozumienia????? hmm....ja nie zakwestionowałam ,ze w tym wątku nie wolno uzywać np brzydkich słów napisałam tylko,ze ta piosenka jest wulgarna w odbiorze i dziwi mnie ,ze smieszy dorosłych facetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 01.01.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 i według mnie tez nie ma tu nic smiesznego,zwłaszcza smiesznego dla ludzi w tym wieku. Czy LaTaJąCy CyRk MoNtY pYThOnA jest wg Ciebie śmieszny dla ludzi w tym wieku? nie wiem czy jest smieszny dla innych,dla mnie nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts