geguś 01.01.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 i według mnie tez nie ma tu nic smiesznego,zwłaszcza smiesznego dla ludzi w tym wieku. Czy LaTaJąCy CyRk MoNtY pYThOnA jest wg Ciebie śmieszny dla ludzi w tym wieku? nie wiem czy jest smieszny dla innych,dla mnie nie... I to to chdzi. Jeden woli żonę, drugi teściową . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 01.01.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 jasne...ja tylko wypowiedziałm swoje zdanie i tyle,przecież nie pikietuje zeby zdjąc z forum tą pioseneczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 01.01.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 nie znałam tej piosenki przeczytałam ją trzeżwa i nie podobała ale.... gdybym ją usłyszała w stanie wskazującym pewnie by mnie śmieszyła (co to alkochol z człowiekiem robi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 01.01.2008 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Ale głośno się zrobiło wokół niewinnej pioseneczki. Owszem piosenka jest głupia jak nie wiem co i jak czytam jej tekst na trzeźwo to nie rozumiem z czego tu się śmiać. Ale ręczę wam że dojrzali faceci i dojrzałe babki śpiewali refren nawet jak go nie znali. A byli to ludzie po 40-tce i po dwóch drinkach. No właśnie:A Monty Pythona do ilu lat można oglądać? Jak się jest nastolatem to Żywot Briana śmieszy, a po trzydziestce chyba tylko po wypiciu.No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 01.01.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 mnie monty phyton nie śmieszy i zawsze miałam dylemat czy on jest głupi czy ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.01.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 chyba sama formuła Hyde Parku pozwala na wyrażanie WSZELKICH opinii, od zachwytu po oburzenie piosenka idiotyczna, ale niby co się śpiewa na weselach - niekoniecznie tylko tych ludowych ? podobne świńskie pierdoły Pytony są OK w większości swych projektów Starzeje się pan Bogusław, niestety... ..jak na człowieka po udarze to naprawdę świetnie mówi...... ot, wielka siła woli.. http://nt.interia.pl/news/powrot-kaczynskiego,964308 z braku czasu mój ulubiony doroczny program oglądałem tylko przez jakiś kwadrans gdzieś w środku, reszta nagrana czeka na lepsze czasy i nie dowierzałem własnym uszom, że to Bogusław Kaczyński; dopiero po wsłuchaniu się dłużej wiedziałem mówi wolniej, ma zmienioną barwę głosu, słychać też cały trud tego mówienia... część druga koncertu z Wiednia w czwartek, ok. wpół do drugiej w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.01.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 hmm....ja nie zakwestionowałam ,ze w tym wątku nie wolno uzywać np brzydkich słów napisałam tylko,ze ta piosenka jest wulgarna w odbiorze i dziwi mnie ,ze smieszy dorosłych facetów. Pamiętam, jak przed laty bedąc na weselu, ze zdumieniem usłyszałem, jak grono dostojnych panów (z których każdy na codzień był szacownym autorytetem i mowy nie było, by uzył brzydkich słów), chórem zaczęło śpiewać: W Ołomuńcu na Fischplatzu gdym na warcie kur.a stoł wszyscy mi się kur.a dziwowali, jakom kur.a szable mioł I tak dalej. Wykropkowań nie było. Były pełne mocne wyrazy. jakoś wtedy, w tym miejscu nikogo to nie raziło. Do chóru dołączali wszyscy, którzy tą piosenkę znali. ja wtedy jeszcze nie znałem (ale uczę się szybko ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 04.01.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 stare przyśpiewki weselne sa rubaszne i zabawne- to powyżej jedynie wulgarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.01.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 hmm....ja nie zakwestionowałam ,ze w tym wątku nie wolno uzywać np brzydkich słów napisałam tylko,ze ta piosenka jest wulgarna w odbiorze i dziwi mnie ,ze smieszy dorosłych facetów. Pamiętam, jak przed laty bedąc na weselu, ze zdumieniem usłyszałem, jak grono dostojnych panów (z których każdy na codzień był szacownym autorytetem i mowy nie było, by uzył brzydkich słów), chórem zaczęło śpiewać: W Ołomuńcu na Fischplatzu gdym na warcie kur.a stoł wszyscy mi się kur.a dziwowali, jakom kur.a szable mioł I tak dalej. Wykropkowań nie było. Były pełne mocne wyrazy. jakoś wtedy, w tym miejscu nikogo to nie raziło. Do chóru dołączali wszyscy, którzy tą piosenkę znali. ja wtedy jeszcze nie znałem (ale uczę się szybko ). jedna ze wzrotków brzmiała jeszcze jakos tak: i ten zajefajny rym końcowy kiedy szliśmy do ataku to spierdala...ł od nas wróg chcieliśmy faszystó...w gromić ale kurw...a padał deszcz. tę husteczkę coś mi dała na onuce żem se wziął żebyś kurw....nie myślała żem Cie kiedyś w sercu mioł. itd,itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 04.01.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 kiedy szliśmy do ataku to spierdala...ł od nas wróg chcieliśmy faszystó...w gromić ale kurw...a padał deszcz. niezły rym.... częstochowski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.01.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 kiedy szliśmy do ataku to spierdala...ł od nas wróg chcieliśmy faszystó...w gromić ale kurw...a padał deszcz. niezły rym.... częstochowski? moja droga on nie jest niezły,on nie jest częstochowski,on jest kurna mój....hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 04.01.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 stare przyśpiewki weselne sa rubaszne i zabawne- to powyżej jedynie wulgarne dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.01.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Szanowni forumowicze (forowicze?)! Myślę, że wiecie, jak się nazywa osoba która namiętnie lubi oceniać gusta innych. A tu w dodatku jest Hyde Park.Howgh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 05.01.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Jesli o mnie chodzi - nie mam zamiaru nikomu tu schlebiac ani go oceniać... wyrażam swoje zdanie na temat załączonego tekstu... już zostało wyjasnione że nawet w HP nie jest to zabronione... może nawet wskazane bo dzięki temu się to wszystko jakos kręci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Red72 05.01.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 W kurwę mi się podoba bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 06.01.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 No i schodzimy do poziomu 15 latka ze slamsów bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.01.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 No i schodzimy do poziomu 15 latka ze slamsów bez komentarza o kim mowa???Bo nie było cytatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.01.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 No i schodzimy do poziomu 15 latka ze slamsów bez komentarza no to czego schodzicie????? NIE SCHODŹCIE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts