Edi27 31.12.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Czy ktoś budował projekt W-16.12 http://www.dobreprojekty.pl/projekt_w1612.htmlProszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gourmand 02.01.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Witaj Edi, jeśli lubisz taką architekturę a dom odpowiada twoim potrzebom to go buduj. Moim zdaniem przyjemny z zewnątrz a w środku rozsądnie zaprojektowany. Warto rozważyć przerobienie schodów na "ze spocznikiem". Są po prostu wygodniejsze i bezpieczniejsze. Natomiast garaż jest bezwzględnie do poszerzenia. Wiem, że podwyższy się koszt budowy całego domu, jednak namawiam cię do tego, jeśli chcesz trzymać w nim samochód. Powtarzam to każdemu, że zbyt wąski garaż to koszmar. Ja to "przerabiam" codziennie i zapewniam, że świat wynalazł o wiele przyjemniejsze formy ćwiczeń cielesnych. Dach będzie trochę drogi w produkcji ale trudno, za darmo domu nie pobudujesz. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edi27 02.01.2008 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Witam,dziękuje za odpowiedz, rzeczywiście garaż mógłby byc większy. Bardzo podoba się nam projektale ciekawa jestem jak wyglądałby w rzeczywistości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts