wolf2008 31.12.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Witam, nie wiem czy już był taki temat - pewnie tak - ja nie znalazłem dlatego ponawiam - odświeżyć zawsze warto. Proponuje podzielenie się uwagami nt. zakupionych materiałów do budowy domu. Ja, pomimo wielu negatywnych opinii kupiłem Porotherm 25 i 11,5 o b. dobrej jakości oraz super bloczki fundamentowe 38x24x12. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staszek budowniczy 31.12.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Witaj w klubie.Kupiłem dokładnie to samo co TY.I jak na razie nie żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romek163 31.12.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 w sumie bez sensu, bo każdy widzi co kupuje;] na składach są różnej jakości materiały. Kwestia wiedzy gdzie towar jest najlepszy. Nie można kupować w pierwszym lepszym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts