wchruszcz 01.01.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Witam. W tym roku rozpoczynamy budowę własnego domu. W związku z tym mam bardzo wielką prośbę o jakieś konkretne informacje jak wygląda na dzień dzisiejszy sprawa zwrotu różnicy podatku vat za zakupione materiały, czyli na co mogę liczyć od US po zakupieniu w 2008 roku materiałów na budowę. Moje drugie pytanie dotyczy ogrodzenia; otóż w 2007 ogrodziliśmy naszą działkę siatką powlekaną, powlekane słupki, akcesoria do ogrodzenia, cement. Czy możemy już coś sobie odliczyć skoro jeszcze nie zaczeliśmy budowy??? Proszę o pomocPozdrawiam wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byszek 01.01.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Radzę poszukać bo jest obszerny temat o zwrocie VAt na tym forum A ogrodzenia wcale się nie odlicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuMa 02.01.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Podaję link: http://forum.muratordom.pl/zwrot-vat,t60493-1080.htm?highlight=zwrot%20vatPozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts