retrofood 02.01.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 W Ołomuńcu na Fischplatzu gdym na warcie kur.a stoł wszyscy mi się kur.a dziwowali, jakom kur.a szable mioł A te listy, coś mi słała, do latryny-m k... brał, Żebyś sobie, k... nie myślała,żem Cię k.... w sercu miał Bylim k... pod Grunwaldem,pod Waterloo bylim też, Bylibyśmy, k... zwyciężyli, ale k.... padał deszcz Gdym do wojska maszerował, drogę mi pokazał teść, Miałem k... ci ja sześc walizek, wszystkiem k... musiał nieśc. A gdy pociąg podstawili .................wszystkie k..wy się porozsiadały, a jam k... musiał stac. gdyśmy stali pod pod Kircholmemi pod Ulmem stalim też, wszyscy k..... rwali się do boju, ale k... padał deszcz. A kiedyśmy sobie stali pod turecką granicą sam Tuchaj-bej odstrzelił mi j... taką wielką rusznicą. A jak szliśwa do burdeluwtedy k... to był rajale k... granat usiadł w celuno i k... nie mam jaj a ty nie płacz moja miła nie roń k... gorzkich łezwprawdzie k... jaja mi urwałoale k... reszta jest Może tak udałoby się zebrać wszystkie istniejące zwrotki tej piosenki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wonsbelfer 02.01.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 kiedy szliśmy do atakuto spie.dalał k.... wróg,mam ci teraz k.... wór medaliale k... nie mam nóg, w Ołomuńcu na Fischplatzu, gdym na warcie k... stał, wszyscy mi się k... dziwowali,sam się cysorz k...śmiał. Kiedym ku.wa, ku.wę ku.wił,z ku.wą ku.wa było źle, teraz ku.wa z ku.wą lepiej,ale ku.wa ze mną źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts