KOSIARZ UMYSŁÓW 02.01.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 WITAM WSZYSTKICH I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2008, niestety , zaczynam budowę wymarzonego domku o pow 210 m - projekt Muratora- model OKAZAŁY II, i w związku z powyzszym proszę gorąco o radęosoby już bardziej dojrzałe w tym temacie i jednocześnie zaangażowane mocniej niż zakup wymarzonej działki!! chciałbym załatwić temat bez większych zgrzytów i znależć ekipę budowlaną - mam na myśli ekipę , która zamknęłaby budowę na etapie stanu surowego ( nie Ruscy- nie obrażając uczciwych Rosjan ). Naturalnie myślę o dość przystępnych cenach, oby bez szaleństw! pozdrawiam, dzięki za wszelkie info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaroman 06.09.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Hmmm, a może lepiej wszystko odkręcić i wybrać budowanie domu jednorodzinnego ze sprawdzonym deweloperem/wykonawcą? Na terenie Warszawy mogę polecić Steindel. Budowa domów jednorodzinnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts