GGGosik 02.01.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Witam, proszę o informację, jakie tworzywo najlepiej wykorzystać do stworzenia metalowego (tak napisałam, bo nie wiem, z czego dokładnie można to wykonać) pasa na ścianie między blatem i szafkami górnymi (zamiast standardowych kiedyś płytek lub szyby). Czy to jest stal, aluminium, okleina na panelu (bo o takich rzeczach słyszałam)? Ale "czym to się je"? Będę wdzięczna za wszelką naukę Pozdrawiam, GGGosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fracek 03.01.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Witam.Material wykorzystywany do tego typu zabezpieczenia sciany to wlasnie okleina imitujaca metal, aluminium i najczesciej stosowana stal nierdzewna.Radze przemyslec temat z praktki wiem ze na tym cholerstwie zwlaszcza na stali widac kazdy paluszek i tluste plamy.Wydaje mi sie ze boom na te rzeczy troche mija a tak na prawde ciekawi mnie czy cos takiego maja projektanci w swioch domach no chyba ze lunch i te sprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 06.01.2008 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Tak, właśnie o to mi chodziło Nie ważne, że widać każdy paluszek... poradzę sobie z tym Po prostu tylko to mi pasuje, a szkła nie chcę. Nie ważne, czy wychodzi z mody, czy nie.... bo nie o modę mi chodzi... Proszę o informacje, czego mam szukać w hurtowni, o co pytać? Co jest najbardziej praktyczne... A okleina to chyba jest naklejana na laminat? To też w takim razie odpada.... Będę wdzięczna za pomoc. Dzięki, GGGosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts