Gość 18.08.2003 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 Siding - jest to obce raczej polskiej tradycji budowlanej. Ale pomijając ten aspekt i może również aspekt gustu czy warto myśleć o czymś takim? W Muratorze w tabelkach podają cenę za siding ok. 20zł, za tynk więcej. Siding można zrobić samemu, tynku raczej nie więc jeszcze dochodzi koszt robocizny.Właśnie, czy taki przelicznik jest prawidłowy. Czy są na forum jacyś uzytkownicy sidingu - zadowoleni, bądź nie i mogliby coś napisać. Dzięki Gracjan B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek_m 18.08.2003 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 Sam jestem ciekaw uwag użytkowników sidingu - mam do remontu oraz docieplenia ścianę zachodnią więc się nad nim zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość alexander 17.09.2003 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 co chciałbyś wiedziec ?chetnie odpowiem na pytania odnośnie montażu jak również zalet i wad sidingupozdrawiamalex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonja 18.09.2003 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Alex zacznij może od wymienienia tych zalet i wad. Jestem ciekawa, przeważnie wad a tak swoją drogą, jesteś sprzedawcą???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 18.09.2003 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Z tego co widać złote lata sidingu minęły. A to z powodu rozwoju metod dociepleniowych na mokro. Na początku lat 90-tych ubiegłego wieku siding był popularny, bo nie było innych a teraz to raczej anachronizm w dodatku drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 18.09.2003 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Z obserwacji widzę, że siding cieszy się jeszcze powodzeniem przy ocielpaniu starych domów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts