jerzyciszewski 03.01.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Witam mam poddasze nieużytkowe-strop drewniany i chce ocieplic podłoge , ale chce iść w kierunku nałożenia płyt zamiast zrywania desek i wkładania wełny . Nie interesuje mnie ocieplanie sufitu z uwagi na koszty.Na stronie http://www.muratorplus.pl/technika/izolacje-termiczne/izolacje/stropy-i-podlogi,17082_26714.htm znalazłem informację, ze dla zapewnienia właściwych parametrów izolacji styropian powinien mieć grubość 90-120mm bez uwzględnienia mostków cieplnych. Zakładam że bedę stosowac płyty na zakładkę lub inny gwarantujący szczelność. Czy ktoś mógłby mi coś poradzić odnośnie kosztów i metod które są najkorzystniejsze? Czy stosował juz ktoś płyty Izofas i System PIR ECO THERM XL? Przeszukałem wszelkie możliwe strony na Forum ale nic nie znalazłem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 03.01.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 .. Przeszukałem wszelkie możliwe strony na Forum ale nic nie znalazłem. ciekawe... jak ja wpisuję poddasze ... itd to wyrzuca mi tematy, cuda jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 03.01.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 .. Przeszukałem wszelkie możliwe strony na Forum ale nic nie znalazłem. ciekawe... jak ja wpisuję poddasze ... itd to wyrzuca mi tematy, cuda jakieś?MNIE TEZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyciszewski 04.01.2008 04:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 na pewno jakies cuda, bo to co Wam wychodzi po kliknieciu to ocieplenie góry a nie podłogi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts