bąbeluś 03.01.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Dostałam warunki techniczne z "prądowni" a wnich: chętnie przyłączymy was, ale do trafo, które dopiero jest w planach budowy. I co teraz, kiedy chce się budować? Może ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka1112 09.01.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Właśnie mamy ten sam problem.Dostaliśmy zgodę na przyłączenie prądu ale też do trafostacji, ale dopiero jest w planach budowa jej, a na dodatek nikt nie chce sprzedać pod tą stację ziemi.Obok nas jest gospodarstwo ale do nich nie można się przyłączyć bo dla nas już prądu nie starczy.Masakra jestem załamana, na szczęście na czas budowy ten z tego gospodarstwa zgodził się żeby prąd ciągnąć od niego ale co dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erol 1 09.01.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Mnie powiedzieli, że jak będę miał pozwolenie na budowę to możemy zacząć rozmawiać. Termin realizacji ok.roku. Trzeba ogłosić przetargi itd.. Budowę chcę rozpocząć wiosną, pozwolenie dostanę w marcu. Pan mi doradził.... zakup agregatora prądotwórczego na czas budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 09.01.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Szukać chętnych na budowę domów obok Was. Czym Was więcej tym lepiej. Bo się jeszcze okaże, że dla jednego domu to oni stacji trafo nie zrobią. I wtedy klops. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erol 1 10.01.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Nas już jest trzech.I może pojawią się następni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts