Gość żbiku 18.08.2003 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 Witam Serdecznie!Jestem nowym forumowiczem,w tym tygodniu kupuję działkę budowlaną,i pierwzy problem-kto płaci geodecie za wyznaczenie punktów geodezyjnych?Sprzedający czy kupujący-czyli ja?Osoba od której kupuję działkę chce abym to ja pokrył te koszty.Jak jest w rzeczywistości,czy to kwestia umowna?Jestem kompletnym laikiem w temacie będę wdzięczny za poradę.Swoją drogą niezmiernie się cieszę że istnieje to forum!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 18.08.2003 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 Jest to kwestia umowna.Takich spraw "umownych" spotkasz na budowie wiecej.Dobrze sporządzone umowy to podstawa budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts