dominikams 15.01.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Żadnych przeszkleń, ani w drwziach wejsciowych ani w drzwiach do wiatrołapu... Poza tym klamki koniecznie z trzpieniem z tworzywa sztucznego, nie muszę chyba mówić ilie ciepła ucieka przez metalowe trzpienie... Ja jeszcze mam druciana wycieraczke przxed drzwiami i przed wejściem mocno wycieram podeszwy pare minut. Po zdjeciu butów w wiatrołapie ciepło wuytworzone wskutek tarcia podeszwy dodatkowo ogrzewa wiatrołap. Gdzie się głosuje na tekst roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 16.01.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Żadnych przeszkleń, ani w drwziach wejsciowych ani w drzwiach do wiatrołapu... Poza tym klamki koniecznie z trzpieniem z tworzywa sztucznego, nie muszę chyba mówić ilie ciepła ucieka przez metalowe trzpienie... Ja jeszcze mam druciana wycieraczke przxed drzwiami i przed wejściem mocno wycieram podeszwy pare minut. Po zdjeciu butów w wiatrołapie ciepło wuytworzone wskutek tarcia podeszwy dodatkowo ogrzewa wiatrołap. Gdzie się głosuje na tekst roku? ...też bym zagłosowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts