dorgra 04.01.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 JAK jest z tym VATem. Czy jeśli nie mam jeszcze pnb to wszelkie zakupy materiałów fakturowane teraz nie maja sensu -bo nie będzie można odpisać części VAT. A może jest jakieś wyjście? Czy jest może ktoś kto ma taką sama sytuację jak ja? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byszek 04.01.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 JAK jest z tym VATem. Czy jeśli nie mam jeszcze pnb to wszelkie zakupy materiałów fakturowane teraz nie maja sensu -bo nie będzie można odpisać części VAT. A może jest jakieś wyjście? Czy jest może ktoś kto ma taką sama sytuację jak ja? Pozdrawiam A wystąpiłaś juz o pnb ? Wszystko zalezy od tego jak dany US praktykuje ale myslę że do 2-3 m-c przed pnb mozna uznać f-ry bo zawsze można napisac oświadczenie ze w związku z rosnącymi cenami materiałow trafiła się okazja itp. Bo działkę już masz rozumiem ? Pytam bo miałem przypadek ze były faktury przed zakupem działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts