Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Za ile postawiliście swój wymarzony dom???

Za ile postawiliście swój wymarzony dom???  

119 użytkowników zagłosowało

1. 1. Za ile postawiliście swój wymarzony dom???

• 50 - 100 tys. z
      0

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie sądzę, że jest za mały zakres odpowiedzi , a jeżeli chodzi Ci o kwotę poniżej 100tys, mógł być to np. wymarzony domek letniskowy.... Kto wie??!!

Każda osoba znajdzie w tym sondażu odpowiedź wypracowaną dla siebie. Przykro mi, że uważasz inaczej.

Równie dobrze może to być wymarzony domek dla psa.

Tylko wtedy jaki jest SENS tego sondażu? Bezsens?

Poza tym cóż to znaczy "postawić dom"??? Ściany surowe, otynkowane, czy postawienie domu znaczyć ma stan w momencie wprowadzania się???

Nie sądzę, że jest za mały zakres odpowiedzi , a jeżeli chodzi Ci o kwotę poniżej 100tys, mógł być to np. wymarzony domek letniskowy.... Kto wie??!!

Każda osoba znajdzie w tym sondażu odpowiedź wypracowaną dla siebie. Przykro mi, że uważasz inaczej.

Równie dobrze może to być wymarzony domek dla psa.

Tylko wtedy jaki jest SENS tego sondażu? Bezsens?

Poza tym cóż to znaczy "postawić dom"??? Ściany surowe, otynkowane, czy postawienie domu znaczyć ma stan w momencie wprowadzania się???

Proszę przeczytaj cały sondaż i wszystkiego się dowiesz. Na przyszłość nie oceniaj kogoś wypowiedzi bez jej przeczytania :-)

Podbiję poprzeczkę - z działką, uzbrojeniem i zapasem drzewa na zimę; tzn. raczej obniżę...

a jakiegoś nowego autka w tej cenie nie upchniesz?

do nowego domu wypadałoby nowe autko a nie do nowiuśkiego garażu wjeżdżać jakimś starym gruchotem rozwalonym od wożenia bloczków i cementu ;)

kilkuletni fordzik doskonale zimuje pod chmurą bo garażu na razie nie ma... jest chałupa :) więc nie ma nowiutkiego pikapa - tym by się dopiero woziło...chociaż w zasadzie prawie wszystkie materiały przywożą na miejsce ze składu.

PS- ostrzegałem, że trudno będzie uwierzyć niektórym! Ale takie są moje wyniki finansowe i jestem z tego dumny.

• 3 weeks później...
na razie ok 250. Liczę, że będzie raczej bliżej 300, choć się przeprowadziłam, ale tyle brakuje...Nie liczę od dawna, raczej widzę po ubytku kasy. Ile miałam na dom, to wiem i wiem, ile zostało :cry: