Pearl 18.08.2003 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 Jakie są wasze doświadczenia w kwestii kleju do zatapiania siatki oraz "baranka" akrylowego 1-1,5mm tych producentów? Co lepsze, co gorsze, co tańsze, co droższe, co ładniejsze....? A może inny producent? A co ze styropianem? Rozważam z pewnych (finansowych) przyczyn tylko Knauf i Termo-Organikę. Napiszcie coś - do końca sierpnia muszę mieć już "komplet" materiałów do ocieplania. Dzięki... Pozdrawiam Pearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GRom 19.08.2003 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Ja wybrałem Optiroca, cały zestaw.Dlaczego?Znajdź mój post, było już tu trochę o tynkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 25.08.2003 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Sam już nie wiem. Tyle rodzajów tynków....Czy ktoś mógłby mi odradzić tynk akrylowy Bolix albo Atlas (jeśli oczywiście jest taka potrzeba)? Znalazłem "metę" z b.tanim styropianem i mają oni tylko te dwa rodzaje tynków. Druga sprawa to tynk na ocieplony styropianem cokół. Kolorowe tynki "żywiczne" z mniejszymi lub większymi kamyczkami są piekielnie drogie. Czy jest jakaś alternatywa na rynku? Mam cokół wysokości 2m (!!!) i taki tynk na domek 10x9,50 + ganek (domek kostka) będzie mnie kosztował prawie 3000PLN - finansowo: leżę!!! Pozdrawiam Pearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GRom 26.08.2003 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Mój majster od tynków twierdził; "Panie, każdy byle nie Atlas, marnie się toto kładzie", także zostaje Bolix.Co do tynku na cokół to, możesz położyć tynk akrylowy o innym odcieniu i fakturze i też będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts