vezyrek 04.01.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Witam, Zakupiłem mieszkanie w stanie tzw. developerskim. Chciałbym sie dowiedzieć jakie mogą być koszta niżej wymienionych prac hydraulicznych, odpływy i dopływy są już wykonane przez developera mam na myśli samo podłączenie, instalację tych urządzeń. 1) podłączenie stelażu lekkiego WC do odpływu i dopływu2) wykucie rur doprowadzających wodę do baterii wannowej i przesunięcie ich (wcześniej były przygotowane do kabiny prysznicowej, ale będzie wanna)3) podłączenie wanny narożnej niesymetrycznej do odpływu Bardzo dziękuję za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 05.01.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 takie coś to samemu sobie możesz podłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
felus5 05.01.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 W granicy 500 zl powinienes sie zmiescic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vezyrek 05.01.2008 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Witam, niestety nie potrafię sam tego zrobić, niby prosta rzecz, ale nigdy tego nie robiłem i nie chciałem czegoś źle zrobić. Znalazłem hydraulika i zrobił mi to dziś za 320pln. Czy takie podłączanie liczy sie jak od tzw. "punktu"? W takim razie byłoby ich 5, co daje z materiałami po 64pln na punkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts