CINEK386 04.01.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 WITAM MAM ZAMIAR ZROBIC OGRZEWANIE GAZOWE ALE Z BUTLI 11KG .MAM 51METROWE MIESZKANIE NA 1 PIETRZE CZY JEST TO MOZLIWE DO ZROBIENIA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy z gosławic 04.01.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Jak masz komin to masz szansę ale będziesz co 2-3 dni biegał po butle.No i musisz mieć zezwolenie. Pomyśl nad prądem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CINEK386 04.01.2008 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 WITAM OBECNIE MAM OGRZEWANIE MIALOWE ALE NIEBARDZO JESTEM ZADOWOLONY TEN MIAL SIE NIEPALI.JESLI POLACZYL BYM 4 BUTLE NA SPECJALNEJ LISTWIE TO MOZE DALO BY RADE RAZ NA MIESIAC JE WYMIENIC?A CO ZTYM OGRZEWANIEM NA PRaDEM.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy z gosławic 04.01.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Ano to że prąd i gaz z butli to te same koszty ogrzewania Dlatego może kociołek elektryczny, w tym wypadku same zalety ale to poszukaj już na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi079POLSKA 06.01.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Jak to jest budynek wielorodzinny to niesądze żebyś dostał zezwolenie na gaz z butli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts