woody 04.01.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Możecie mi powiedzieć co mogło być przyczyną. Niestety nie było mnie przy tym Wkład Zuzia z Kratki.pl - co w tym przypadku nic nie znaczy czy mogło to być1. różnica temp. było zero w domu.2. przymknięcie czegoś twardszego drzwiczkami3. stłuczenie - przez drewno od środka4. stłuczenie przez mokre syczące drewno od środka - przez dołożenie mokrego drzewa i jakąś wodę na szybie.5 jeśli nie odpowiedzi wyżej to może po prostu za mocno zamknięte drzwiczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 04.01.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 6. shit happens7. duch8. za mocno palone i za blisko szyby 9. wszystko na raz i pewnie wiele innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy z gosławic 04.01.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Jednym pękają kominki a innym szyby. Mi złamała się wędka Wszystko to podciągamy pod wadę fabryczną i reklamujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 04.01.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Wymienić, jak pęknie następna, myśleć. Troche racji ma ten co mi ukradł statek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pblochu 05.01.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Czasem po prostu pękaMi jednego dnia strzeliła szyba w kominku KORNAKA a następnie przednia w samochodzie i to wszystko na świętaKurcze czyżbym aż tak nawywijał, ale przecież wszystko pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz1707 05.01.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Z Waszych wypowiedzi wynika,że nie jest wskazane palenie w kominku w nieogrzewanym domu ? Mam stan surowy zamknięty, bez ocieplenia. W domu zimno ( - 4 st. C ), a żeby kontynuować prace planuję zakupić kominek i zacząć dogrzewać dom. Czy ma to sens ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 05.01.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Z Waszych wypowiedzi wynika,że nie jest wskazane palenie w kominku w nieogrzewanym domu ? Tak, zeby w kominku palić muisz miec inne żródło ciepla które ogrzeje zimny kominek. Ech wniosek rewelacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 05.01.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Ech wniosek rewelacyjny. i to taki, który wynika z... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz1707 05.01.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 A czym grozi takie nieregularne palenie ? Pęknięciem korpusu ? W innych postach inni palą w kozach !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 05.01.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Mariusz, nieregularne palenie niczym nie grozi, a z tej dyskusji wcale nie wynika, że nie można używać kominka w wychłodzonym domu.Skąd Ty bierzesz takie wnioski? Przeczytałem cały wątek 3x i nic podobnego do głowy mi nie przyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz1707 05.01.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Z wypowiedzi jajmar ! No chyba, że to była ironia !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 05.01.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Z wypowiedzi jajmar ! No chyba, że to była ironia !? O masz. Popatrz na godziny postów ja swój napisałem po Twoim w którym już takie dziwny wniosek wyciągnołes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darp 02.09.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Mi też pękła panoramiczna szyba w Tarnawie tak sama z siebie w nocy w sierpniu.Do kominka nie zagladałem od marcaI co Wy na to?PozdrawiamDarp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 02.09.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Nie przejmuj się - bez szyby też można funkcjonować - jak dla mnie to żaden problem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts