Wildek 04.01.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Czyli ile m3 trzeba zakupic desek aby pokryly dach o wymiarze x m2. Dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 04.01.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 potrzebnych na dach o powierzchni x m2. Dziekuje za pomoc. Szkoła podstawowa. Przedmiot, matematyka. Jeśli nie, to utrudnienia ... w czymś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokonik 04.01.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 dodałbym 20% materiału na docinanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 04.01.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Jeśli nie, to utrudnienia ... w czymś. może szkoła pod górkę, a Ty zaraz tak... a odp brzmi: x lub krotność x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 04.01.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Jeśli nie, to utrudnienia ... w czymś. może szkoła pod górkę, a Ty zaraz tak... a odp brzmi: x lub krotność x A może sie rozeschnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolo63 04.01.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Jeśli sam Będziesz deskował dolicz 20% jeśli ekipa ciężko myśląca to śmiało dolicz i 50% . Przyglądaj się jak dbają o materiał bo Będziesz miał dużo ścinków do kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 04.01.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 .......... Będziesz miał dużo ścinków do kominka. Co nie jest wadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 04.01.2008 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 .......... Będziesz miał dużo ścinków do kominka. Co nie jest wadą o ile będzie deskował dębiną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 04.01.2008 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 .......... Będziesz miał dużo ścinków do kominka. Co nie jest wadą o ile będzie deskował dębiną Po co to piszesz skoro nie paliłeś w kominku? Jeśli sam Będziesz deskował dolicz 20% jeśli ekipa ciężko myśląca to śmiało dolicz i 50% . Przyglądaj się jak dbają o materiał bo Będziesz miał dużo ścinków do kominka. Jestem dorosły i dbam o dom i rodzine(deskowanie to moja działka) P.S. Stemple kupowałem w sierpniu po 3 zł/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 04.01.2008 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 No Krzysztofik... a skąd możesz wiedzieć że nie paliłem w kominku? Oczywiście że paliłem i to nie w jednym, Tylko nie rób mi przy okazji wykładu na temat palenia w kominku i rodzaju drewna PSa te stemple gdybym kupił w Olsztynie i przetransportował do Poznania to cena wyszłaby chyba podobna. Kupiłem je po 9 zł - bo taniej nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 05.01.2008 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 pow. dachu x gr. deski = m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 05.01.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Czyli ile m3 trzeba zakupic desek aby pokryly dach o wymiarze x m2. Dziekuje za pomoc. Witaj Biorąc pod uwagę, że deskowanie będziesz robił z deski calówki ( 25mm ) to 1 m3 pokryje 40m2 ale trzeba doliczyć odpaby . U mnie na 242 m2 poszło 7m3 calówek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts