ProStaś 05.01.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 No, jeszcze brakuje NS, elektryka limeryka i paru innych i mam lekturę do późnych godzin wieczornych. A co do tematu, to może powrót do ziemianek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 05.01.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Genialne! Tylko czy i tym razem pojąłeś sens, użytych przez siebie obcych wyrazów? Zmień łaskawie tryb zdań na oznajmujący, bo zamiast na człowieka dowcipnego, wychodzisz na infantylnego i agresywnego prymitywa. odejdź stąd w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 05.01.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Ten zmieniony post lepszy Barbossa.... Dużo lepszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 05.01.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Taaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 05.01.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 a co się będę w ... taplałszkoda tylko, że temat zszedl na jakiegoś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.01.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 A w żarciu proponuję zamianę Tesco na zbieranie jagódek i orzeszków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 05.01.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 A co do tematu, to może powrót do ziemianek? a dlaczego nie??? powrót do strzechy , ostatnio w modzie tynki gliniane, nawet chałupy z gliny budowane "A w żarciu proponuję zamianę Tesco na zbieranie jagódek i orzeszków." to przecie nic innego jak modna zdrowa żywność (tylko nie tymi rencami zbierana może więc powolutku do ziemianek wracamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 05.01.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Niezły pomysł. Zwłaszcza biorąc pod uwagę tony konserwantów i innych świństw, jakie tam kupujesz. Jak coś leży na półce miesiąc i się nie zaśmiardło, to czym to zdezynfekowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.01.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Niezły pomysł. Zwłaszcza biorąc pod uwagę tony konserwantów i innych świństw, jakie tam kupujesz. Jak coś leży na półce miesiąc i się nie zaśmiardło, to czym to zdezynfekowane? głosuję za gazem musztardowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 05.01.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 to nie Hyde Cegła Park tylko Hyde Chlew Park, takie ma być tego przesłanie? szkoda załóż sobie temacić o jagódkach i wyziewach, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.01.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Barbossa, fe, zniżyłeś się do poziomu chlewu???? Ty??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.01.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 a ja ZAWSZE, powtarzam ZAWSZE mam rację.... żartowałam oczywiście jeszcze całkiem niedawno budowano z cegły i pustaka żużlowego....ludzie mieszkają, żyją i mają się dobrze ale wielu forumowiczów uważa, że od kiedy powstały takie newsy jak bk, porotherm czy ytong to nagle pustak żużlowy jest fuj-mało tego, jest szkodliwy dla zdrowia i można dostać raka .... i tak jest z wieloma materiałami ale jeśli znajdzie się śmiałek który wszem i wobec ogłosi na forum "tak-buduję dom z pustaka żużlowego" to nagle znajduje się 1500 specjalistów którzy twierdzą... nieeeee, chłopie- nie buduj z pustaka bo już się tak teraz nie buduje, bo promieniowanie, bo rozsypie Ci się to po iluś tam latach...i inne ble ble ble.... i jest wyklęty...nikt nie doradza, bo przecież skoro jest taki mądry i buduje z hasioka to h.... mu w d.... za przeproszeniem tak jest z metrażem 80m2, tanimi oknami, z papą na dachu, z panelami z castoramy....itd itp.... nikomu kto ma w zanadrzu 300.000zeta (resztę dobierze z kredytu ) nie przyszło do zakutej pały, że są ludzie których najzwyczajniej nie stać na Ytonga, na okna na profilach schuco, na piękną dachówkę Roben, na parkiet za 200zł/m2 ...i dlatego ci ludzie są skazani na tanie budowanie tak jak się kiedyś budowało z pominięciem news'ów najnowszej techniki dobrze i wygodnie doradać komuś kasiastemu kto śpi na forsie że :tak się już nie buduje, że to złe bo tanie, że to już nie lata 80-te żeby budować z byle czego.... itp...itd.... ludzie...są tacy, którzy są szczęśliwi i dumni ze zbudowanego domu za 100000zeta najtańszym z możliwych kosztów.... są szczęśliwi bo spełniło się ich marzenie...mają pierwszy w życiu swój własny kąt, teściowa nie ględzi za ścianą, można wyjść pogrzebać w ogródku lub przygarnąć ze schroniska wymarzonego kundelka.... nie obchodzi ich, że za 20 lat trzeba będzie to remontować, bo najzwyczajniej w świecie mogą tego nie dożyć, albo spadnie bomba atomowa i wszystko szlag trafi.... po prostu przemyślcie to ... i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 05.01.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 No, jeszcze brakuje NS, elektryka limeryka i paru innych i mam lekturę do późnych godzin wieczornych. zajarzyłem z duuużym poślizgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 05.01.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 a ja ZAWSZE, powtarzam ZAWSZE mam rację.... żartowałam oczywiście Ano, masz. I nie żartuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 05.01.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 daggulkazawsze coś jest, jak to się mówi, passeale z pustakiem to pudło, przecież nie raz bylo torpedowanie promieniowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.01.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Barbossa.....oczywiście że było, było....ale zawsze znajdzie się ktoś kto wie lepiej i wciska nowicjuszom kit...a te boroki to kupują jak młode torbacze w media markt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 05.01.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 a ja ZAWSZE, powtarzam ZAWSZE mam rację.... żartowałam oczywiście jeszcze całkiem niedawno budowano z cegły i pustaka żużlowego....ludzie mieszkają, żyją i mają się dobrze ale wielu forumowiczów uważa, że od kiedy powstały takie newsy jak bk, porotherm czy ytong to nagle pustak żużlowy jest fuj-mało tego, jest szkodliwy dla zdrowia i można dostać raka .... i tak jest z wieloma materiałami ale jeśli znajdzie się śmiałek który wszem i wobec ogłosi na forum "tak-buduję dom z pustaka żużlowego" to nagle znajduje się 1500 specjalistów którzy twierdzą... nieeeee, chłopie- nie buduj z pustaka bo już się tak teraz nie buduje, bo promieniowanie, bo rozsypie Ci się to po iluś tam latach...i inne ble ble ble.... i jest wyklęty...nikt nie doradza, bo przecież skoro jest taki mądry i buduje z hasioka to h.... mu w d.... za przeproszeniem tak jest z metrażem 80m2, tanimi oknami, z papą na dachu, z panelami z castoramy....itd itp.... nikomu kto ma w zanadrzu 300.000zeta (resztę dobierze z kredytu ) nie przyszło do zakutej pały, że są ludzie których najzwyczajniej nie stać na Ytonga, na okna na profilach schuco, na piękną dachówkę Roben, na parkiet za 200zł/m2 ...i dlatego ci ludzie są skazani na tanie budowanie tak jak się kiedyś budowało z pominięciem news'ów najnowszej techniki dobrze i wygodnie doradać komuś kasiastemu kto śpi na forsie że :tak się już nie buduje, że to złe bo tanie, że to już nie lata 80-te żeby budować z byle czego.... itp...itd.... ludzie...są tacy, którzy są szczęśliwi i dumni ze zbudowanego domu za 100000zeta najtańszym z możliwych kosztów.... są szczęśliwi bo spełniło się ich marzenie...mają pierwszy w życiu swój własny kąt, teściowa nie ględzi za ścianą, można wyjść pogrzebać w ogródku lub przygarnąć ze schroniska wymarzonego kundelka.... nie obchodzi ich, że za 20 lat trzeba będzie to remontować, bo najzwyczajniej w świecie mogą tego nie dożyć, albo spadnie bomba atomowa i wszystko szlag trafi.... po prostu przemyślcie to ... i tyle Panowie czapki z głów, kobieta prawi o budowie, i to z jakimi emocjami, z jaką werwą, z jakim przekonaniem, z jaką charyzmą, jakżesz się to miło czyta !!, bo...słusznie prawi.... WOLNOŚC RZĄDZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.01.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 ja chciałam tylko....hm... dać trochę niektórym do myślenia ProStaś... ja nie prawię o budowie... ja jestem głównym prowodyrem naszej budowy, głównym załatwiaczem materiałów i spraw, głównym rozmawiaczem z wykonawcami.... a że nie mam stanu konta z piętnastoma zerami to po prostu wiem o czym mówię ...i tej wersji będę się trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 05.01.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Bo < Goniąc za żywiołkami drobniejszego płazu >Nie postrzegamy prawdy starej: nie mieć, ale być.Obojętnie w jakich < okolicznościach przyrody>, być !!!I choćby okna z hipermarketu, najtańszy piec na węgiel lub drewno, pustak żużlobetonowy itd. I mieć ten ogród, być !!! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.01.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Bo < Goniąc za żywiołkami drobniejszego płazu > Nie postrzegamy prawdy starej: nie mieć, ale być. Obojętnie w jakich < okolicznościach przyrody>, być !!! I choćby okna z hipermarketu, najtańszy piec na węgiel lub drewno, pustak żużlobetonowy itd. I mieć ten ogród, być !!! Jesteś pastorem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts