Mirek_Lewandowski 05.01.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Stasiu, napisałeś w tym wątku 5 postów.Nie gniewaj się, ale wszystkie bez sensu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 05.01.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 z drugiej strony, może ten specyficzny "żart" to owoc pewnego produktu fermentacji, szczególnie popularnego przy sobocie wieczór, może tak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 05.01.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Stasiu, napisałeś w tym wątku 5 postów. Nie gniewaj się, ale wszystkie bez sensu.. Ja napisałem, nie licząc tego, 4 posty, więc.....TO NIE O MNIE !!! A poza tym, czyżby dotknięto, tego co niedotykalne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 05.01.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Przecież to nie do Ciebie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 05.01.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 ej panowie coś wątek zbacza (zboczeńcy jesteście ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 05.01.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 To tylko małe aberatio ictus... Wszystko co istotne napisała daggulka, myśmy są tylko tłem...... Ważne żeby nie dać się zwariować, tak jak napisał autor wątku, byśmy celu nie utracili z pola widzenia. I tyle lub aż tyle... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.01.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 No, jeszcze brakuje NS, elektryka limeryka i paru innych i mam lekturę do późnych godzin wieczornych. A co do tematu, to może powrót do ziemianek? Nie chcem ale muszem. Znalazłem w necie takie piękne zdanie.Spodobało mi sie bo przypomina mi to czego nie mogę skończyć.. „Gdy siedzę u nas na podwórku, mam wrażenie, jak gdyby dom mnie obejmował” Niestety jeszcze nie mogę tego doświadczyć a bardzo chciałbym. Stasiu, napisałeś w tym wątku 5 postów. Nie gniewaj się, ale wszystkie bez sensu.. Słusznie zwrócono Ci uwagę więc było na tym poprzestać.Wywołany do tablicy przez Ciebie i to w bardzo niegrzeczny sposób powiem Ci ,że mamy podobne nicki,z tą małą różnicą ,że mój niespecjalnie jest taki prostasiowy jak Twój co może wiele tłumaczyć.Chciałeś lektury,więc ją sobie zafundowałeś sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Red72 05.01.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Budować,organizować....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.01.2008 03:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Stasiu, napisałeś w tym wątku 5 postów. Nie gniewaj się, ale wszystkie bez sensu.. a miały być z sensem? WSZYSTKIE????? to dlaczego nikt nie uprzedzał???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.01.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Stasiu, napisałeś w tym wątku 5 postów. Nie gniewaj się, ale wszystkie bez sensu.. a miały być z sensem? WSZYSTKIE????? to dlaczego nikt nie uprzedzał???? Rozmowy o budowaniu muszą być zawsze z sensem drogi draniu. To mądra lektura i nie ma tu mowy o uprzedzaniu. Wszystkie co do sztuki bo tu na FM pobiera się nauki. Koniec tłumaczenia....dowidzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.01.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Jak ktoś chce pogadać o sztuce budowyto ma tu na forum wybór wręcz wzorcowyi nie mogę pojąć po jakiego lichatyle do wyboru - on w Hyde Park się wpycha? Pomyślałem: chyba ktoś tu prowokujebo z radością pisze jak się nie budujei jeszcze porównuje budowę do chlebai twierdzi że w przeszłość nam wrócić potrzeba. No to do wezwania ja się dostroiłemswoje porównania także dorzuciłemi nagle zarzuty jakieś otrzymałem...ja zasad Hyde Parku przecież nie złamałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.01.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Twoje rymowanie dziś mi sie podobaJest w nim dużo sensu więc to nie przeszkoda. Bo to właśnie tutaj w tym naszym Hyde ParkuRozmawia się o dup.ie i trochę o garnku. Co do budowania, bo to o nim mowaZawsze do dyskusji grupa jest gotowa Radzą jak ją zacząć,mówią jak ją skończyćzawsze do tych porad możesz sie dołączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 06.01.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 No, jeszcze brakuje NS, elektryka limeryka i paru innych i mam lekturę do późnych godzin wieczornych. A co do tematu, to może powrót do ziemianek? Nie chcem ale muszem. Znalazłem w necie takie piękne zdanie.Spodobało mi sie bo przypomina mi to czego nie mogę skończyć.. „Gdy siedzę u nas na podwórku, mam wrażenie, jak gdyby dom mnie obejmował” Niestety jeszcze nie mogę tego doświadczyć a bardzo chciałbym. Stasiu, napisałeś w tym wątku 5 postów. Nie gniewaj się, ale wszystkie bez sensu.. Słusznie zwrócono Ci uwagę więc było na tym poprzestać.Wywołany do tablicy przez Ciebie i to w bardzo niegrzeczny sposób powiem Ci ,że mamy podobne nicki,z tą małą różnicą ,że mój niespecjalnie jest taki prostasiowy jak Twój co może wiele tłumaczyć.Chciałeś lektury,więc ją sobie zafundowałeś sam. Ale mi w pięty poszło, aż drżę cały... Jest kto, by wyciągnąć mnie z tej kabały? Nie wiem, co rzec, na takie dictum mam Stoję wystraszony u HYDE PARKU bram Nic nie powiem zatem Bo tu milczenie złotem Jako rzekł Barbossa co się będę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.01.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Nic już lepiej nie mów ba masz rym kulawyIdź lepiej na piwo tam zdobędziesz sławy Zastanawia mnie tu taka jedna sprawaŻe to są żarciki i dobra zabawa. Ty niestety tego dziś nie zrozumiałeśi pokrętnie wszystkim głupio powiedziałeś. Tu na muratorze są takie zwyczaje ,gdy głupoty gadasz po łapkach dostajesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 06.01.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 ale się poetycko zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.01.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Wielki Brat jest pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.01.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 ale się poetycko zrobiło Jakie "poetycko",to są proste słowa Kierowane właśnie do kol. prostasiowa Jak wyżej powiedział guru nasz kochany ze jest pod wrażeniem jak se tu gadamy. Żeby nie przedłużać tego rymowania idę do znajomych celem naje....nia. Wypije tam Wasze zdrowie bo Was lubie i opowiem wszystkim o tym naszym klubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.01.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 ale się poetycko zrobiło Jakie "poetycko",to są proste słowa Kierowane właśnie do kol. prostasiowa Jak wyżej powiedział guru nasz kochany ze jest pod wrażeniem jak se tu gadamy. Żeby nie przedłużać tego rymowania idę do znajomych celem naje....nia. Wypije tam Wasze zdrowie bo Was lubie i opowiem wszystkim o tym naszym klubie. Wypij e-N e-Sie za nasze zdrowie może ci kiedyś ktoś z klubu powie że berbelucha - poety śniadanie więc niech nam żyje to rymowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 06.01.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 (...) Panowie czapki z głów, kobieta prawi o budowie, i to z jakimi emocjami, z jaką werwą, z jakim przekonaniem, z jaką charyzmą, jakżesz się to miło czyta !!, bo...słusznie prawi.... WOLNOŚC RZĄDZI A to ci majestria hyhy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.01.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 no i widzicie... tak właśnie jest z wami śmichy chichy .... rymowanki ciulanki .... a poważnie napisać to ni huhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts