niktspecjalny 06.01.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Widzisz dagguleńko dobrze ,że te ciulanki som jeszcze.Powiedz proszę co chcesz o tym budowaniu końkretnie wiedzieć ,żeby nie dać się zwariować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.01.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 NS ... ja nic nie chcę wiedzieć, bo to co mi potrzebne to już wiem ...a to , co mi niepotrzebne to wiedzieć nie muszę tak mi tylko troszkę szkoda .... bo tak ciekawie się dyskusja zapowiadała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.01.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 NS ... ja nic nie chcę wiedzieć, bo to co mi potrzebne to już wiem ...a to , co mi niepotrzebne to wiedzieć nie muszę tak mi tylko troszkę szkoda .... bo tak ciekawie się dyskusja zapowiadała zaraz zapowiadała....Dyskusja się dopiero powoli rozwija.Jak to słusznie zauważyłaś są śmichy chichy, rymowanki ciulanki .Ach te Twoje ciulanki....zajefajne to określenie.Powiadasz ,że wszystko co Ci potrzebne to już wiesz??? To powiedz mi proszę czy budowanie to przyjemność czy udręka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.01.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 dla mnie budowanie to przyjemność...ponieważ podeszłam do tego na light ... bez paniki, bez histerii, bez przesadnej czepialskości, z odrobiną zaufania i życzliwości dla wykonawców ... ale też nie mam wszystkiego idealnie, według najnowszych standardów i trendów... bo gdybym chciała mieć to wtedy budowa byłaby dla mnie udręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.01.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 dla mnie budowanie to przyjemność...ponieważ podeszłam do tego na light ... bez paniki, bez histerii, bez przesadnej czepialskości, z odrobiną zaufania i życzliwości dla wykonawców ... ale też nie mam wszystkiego idealnie, według najnowszych standardów i trendów... bo gdybym chciała mieć to wtedy budowa byłaby dla mnie udręką Jakie to ładne i celne co piszesz.Widzisz nie wszyscy tak mają....ale i tak mądrze prawisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuiLin 07.01.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 ano własnie ale panowie pięknie z tymi rymowankami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.01.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 ano własnie ale panowie pięknie z tymi rymowankami jest więcej, ale trzeba poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.01.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 ano własnie ale panowie pięknie z tymi rymowankami jest więcej, ale trzeba poszukać CHWALIPIĘTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.01.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 ano własnie ale panowie pięknie z tymi rymowankami jest więcej, ale trzeba poszukać CHWALIPIĘTA w kącie stała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.01.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 ano własnie ale panowie pięknie z tymi rymowankami jest więcej, ale trzeba poszukać CHWALIPIĘTA w kącie stała I tak sobie rymowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuiLin 08.01.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ano własnie ale panowie pięknie z tymi rymowankami jest więcej, ale trzeba poszukać CHWALIPIĘTA w kącie stała I tak sobie rymowała w końcu rymoholik forumowy to nie za darmo, nie? czytałam i inne rymowanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.01.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 w końcu rymoholik forumowy to nie za darmo, nie? czytałam i inne rymowanki Jasne ,że nie za darmo no!!.Przecież uczeń może przerosnąć mistrza,nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.01.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 w końcu rymoholik forumowy to nie za darmo, nie? czytałam i inne rymowanki Jasne ,że nie za darmo no!!.Przecież uczeń może przerosnąć mistrza,nie? Jasne! To dopiero stanowi o klasie mistrza, jeśłi uczeń go przerośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 08.01.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ale bryndza za to co niekórzy w swoim żywiole, a takie to było uczulone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.01.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ale bryndza za to co niekórzy w swoim żywiole, a takie to było uczulone... malkontenctwo wyłazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 08.01.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 rzeczywiście jesteś malkontentem, a raczej osobą chrobliwie ... (*) (*) wpisać wlaściwe zresztą, nie ma co tu śmiecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.01.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 rzeczywiście jesteś malkontentem, a raczej osobą chrobliwie ... (*) (*) wpisać wlaściwe zresztą, nie ma co tu śmiecić Bardzo mądre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuiLin 09.01.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 A co do tematu, to może powrót do ziemianek? a dlaczego nie??? powrót do strzechy , ostatnio w modzie tynki gliniane, nawet chałupy z gliny budowane "A w żarciu proponuję zamianę Tesco na zbieranie jagódek i orzeszków." to przecie nic innego jak modna zdrowa żywność (tylko nie tymi rencami zbierana może więc powolutku do ziemianek wracamy? to chyba lekka przesada. nikt nie mówi o powrocie do ziemianek tylko dlatego, że nie każdy buduje zgodnie z najnowszymi osiągnięciami techniki. a kupowanie drewnianych starych domów to zupełnie inny temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 09.01.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Dagulka - w 100 procentach sie z Toba zgadzam, ale... wiem, ze niektorzy pokiwaja glowami, ze masz racje, fakt, po co tyle kasy wydawac skoro i tak do piachu...Ale po dwoch dniach znow wroci pierdolec i beda zlote klamki, najdrozsze parkiety, najtrwalsze dachowki. Po co?Na 50, gora 60 lat zycia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 13.01.2008 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Czytam i pisze na tym forum od ponad roku...itp,itd. Pytanie: czemu przy budowie nowego domu nie skorzystałeś z gotowego wzorca (tym bardziej, że byłeś zadowolony ze starego domku)? Przecież w dobie GPS nikt nie zabrania Ci korzystania z mapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts