Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie domu zgodnie ze sztuka czyli nie dajmy sie zwariow

pluszku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 94
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

NS ... ja nic nie chcę wiedzieć, bo to co mi potrzebne to już wiem :wink: ...a to , co mi niepotrzebne to wiedzieć nie muszę :lol:

tak mi tylko troszkę szkoda .... bo tak ciekawie się dyskusja zapowiadała :roll:

zaraz zapowiadała....Dyskusja się dopiero powoli rozwija.Jak to słusznie zauważyłaś są śmichy chichy, rymowanki ciulanki :D :D :wink: .Ach te Twoje ciulanki....zajefajne to określenie.Powiadasz ,że wszystko co Ci potrzebne to już wiesz??? To powiedz mi proszę czy budowanie to przyjemność czy udręka???

dla mnie budowanie to przyjemność...ponieważ podeszłam do tego na light ... bez paniki, bez histerii, bez przesadnej czepialskości, z odrobiną zaufania i życzliwości dla wykonawców ... ale też nie mam wszystkiego idealnie, według najnowszych standardów i trendów... bo gdybym chciała mieć to wtedy budowa byłaby dla mnie udręką :wink:

dla mnie budowanie to przyjemność...ponieważ podeszłam do tego na light ... bez paniki, bez histerii, bez przesadnej czepialskości, z odrobiną zaufania i życzliwości dla wykonawców ... ale też nie mam wszystkiego idealnie, według najnowszych standardów i trendów... bo gdybym chciała mieć to wtedy budowa byłaby dla mnie udręką :wink:

Jakie to ładne i celne co piszesz.Widzisz nie wszyscy tak mają....ale i tak mądrze prawisz. :wink:

w końcu rymoholik forumowy to nie za darmo, nie? :lol:

czytałam i inne rymowanki :)

Jasne ,że nie za darmo no!!.Przecież uczeń może przerosnąć mistrza,nie? :lol:

Jasne! To dopiero stanowi o klasie mistrza, jeśłi uczeń go przerośnie.

A co do tematu, to może powrót do ziemianek?

a dlaczego nie???

powrót do strzechy , ostatnio w modzie tynki gliniane, nawet chałupy z gliny budowane

"A w żarciu proponuję zamianę Tesco na zbieranie jagódek i orzeszków."

to przecie nic innego jak modna zdrowa żywność (tylko nie tymi rencami zbierana

może więc powolutku do ziemianek wracamy? :wink:

to chyba lekka przesada. nikt nie mówi o powrocie do ziemianek tylko dlatego, że nie każdy buduje zgodnie z najnowszymi osiągnięciami techniki. a kupowanie drewnianych starych domów to zupełnie inny temat :)

Dagulka - w 100 procentach sie z Toba zgadzam, ale... wiem, ze niektorzy pokiwaja glowami, ze masz racje, fakt, po co tyle kasy wydawac skoro i tak do piachu...Ale po dwoch dniach znow wroci pierdolec i beda zlote klamki, najdrozsze parkiety, najtrwalsze dachowki.

Po co?

Na 50, gora 60 lat zycia???