tole 04.01.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Cześć, piszcie, piszcie, piszcie. Ja też postaram się być w kontakcie na ile to możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 05.01.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Życzę powodzenie i prosimy o więcej szczegółów związanych z budową Zapraszam na Forum Nowa Grupa Budująca Wielkopolska i Okolice: http://forum.muratordom.pl/nowa-grupa-budujaca-wielkopolska-2008-poznan-i-wielkopolska,t116185.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 28.04.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Tole rewelacja , ale poszłeś do przodu Chyba wyprzedziłeś wszystkich z naszej grupy !!!Tylko zazdrościć tempa prac na budowie !!Ledwo zacząłeś , a juz masz dach , oj marzy mi się takie tempo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 28.04.2008 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Dziękuję, dziękuję, Mam nadzieję, że oprócz tego że jest szybko to będzie jeszcze dokładnie. Staram się bardzo o tym nie zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 28.04.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Tzn. tempo prac niesamowite i jak widać na zdjęciach połączone z jakością. Gratuluję i trzymam kciuki. Ile czasu przygotowywałeś się teoretycznie??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 28.04.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 tole Tak na marginesie gdzie masz działkę w Szreniawie ?Jadąc do siebie do Chomęcic z racji zamkniętego przejazdu przez komorniki jeżdzę trasą na Wrocław i skręcam w prawo , a jak skręcę w lewo mogę do Ciebie podjechać na herbatę ( piwo nie wchodzi w grę bo szkoda mi prawka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 29.04.2008 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ile czasu przygotowywałeś się teoretycznie??????? hmmm. nie wiem. Muratory czytałem już wcześniej ale tak zupełnie na sucho. Dopiero teraz zimą w dwa miesiące przejrzałem chyba kilkadziesiąt tysięcy postów z forum i na tym bazuję. A Ty jak się przygotowujesz? pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 29.04.2008 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 tole Tak na marginesie gdzie masz działkę w Szreniawie ? Jadąc do siebie do Chomęcic z racji zamkniętego przejazdu przez komorniki jeżdzę trasą na Wrocław i skręcam w prawo , a jak skręcę w lewo mogę do Ciebie podjechać na herbatę ( piwo nie wchodzi w grę bo szkoda mi prawka). No pewnie. Widać mnie nawet z ulicy bardziej z tyłu tak na wysokości stacji kolejowej. Zapraszam bardzo na herbatkę. Często w soboty przyjeżdżamy rodzinką z czajnikiem i zastawą bo mieszkam jeszcze w mieście. Musielibyśmy tylko zgadać się z terminem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 29.04.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 A Ty jak się przygotowujesz? pozdrowionka Forum czytam od sierpnia 2006. Budowa rozpoczęta w lipcu 2007, aktualnie dopiero stan surowy otwarty. Mieliśmy trochę problemów z wykonawcami. Ale nie narzekam, przynajmniej mieliśmy trochę czasu na przeanalizowanie pewnych rzeczy. Teraz budowa idzie sprawniej i być może w grudniu........... ..........przeprowadzka????????? Czego sobie i innym życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 29.04.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Tole napisał :No pewnie. Widać mnie nawet z ulicy bardziej z tyłu tak na wysokości stacji kolejowej. Zapraszam bardzo na herbatkę. Często w soboty przyjeżdżamy rodzinką z czajnikiem i zastawą bo mieszkam jeszcze w mieście. Musielibyśmy tylko zgadać się z terminem. Pozdrawiam _________________ Tomek Ok . wpadniemy na chwile na herbatkę podziwiać Wasz domek. Kontakt do siebie wysyłam na Priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 29.04.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Tole - twój domek - toż to pałac Ile tam będzie m2? P.S - Dziękuję za zaproszenie - nie omieszkam skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 01.05.2008 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Tole - twój domek - toż to pałac Ile tam będzie m2? P.S - Dziękuję za zaproszenie - nie omieszkam skorzystać z tym pałacem to już troszkę przesadziłaś. w projekcie jest 219m2 pow.użytkowej, po podłogach trochę więcej. To z czego jestem na tym etapie naprawdę dumny to triki z wysokościami na posadzkach i stropach dzięki czemu będzie w rzeczywistości więcej. A ile jest u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 01.05.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 W porównaniu do mojego - Twój to pałac - u mnie 112 m2 pow. uzytkowej - bez poddasza, kotłowni i garderoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 03.05.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Kiedy wstawiacie okienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 07.05.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 No to powtarzam zaproszenie do Golęczewa dla starego znajomego Sam chętnie też wybiorę się do Szreniawy, ale to już chyba po wprowadzce - teraz zapowiada się nieprawdopodobnie intensywne kilka tygodni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 29.05.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Gdzie kupowałes nadproza strunobetonowe i jakie rozmiary zastosowałeś 11,5x11,5 czy 11,5 x 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 29.05.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Tomek - a gdzie są świeże fotki w fotodzienniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jachu102 29.08.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 hej tole, swego czasuna forum wspomniales ze jak bedziesz mial poszpachlowane to policzysz i podasz ile wyszla calosc tynk+szpachlowanie za 1 m2mozesz juz zdradzic ile to wyszlo ? szukam ja radziles ekipy ktora rowna na listwachi co dziwne na razie kiilka ekip pytalem i wszyscy recznie rownaja, bo ponoc taka wprawe maja ze nie muszą a moze twoja ekipa na listwach robila ?jesli tak i sa godni polecenia to poprosze namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts