Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika "Dąbrówki w Szreniawie"

tole

Recommended Posts

• 3 months później...

tole Tak na marginesie gdzie masz działkę w Szreniawie ?

Jadąc do siebie do Chomęcic z racji zamkniętego przejazdu przez komorniki jeżdzę trasą na Wrocław i skręcam w prawo , a jak skręcę w lewo mogę do Ciebie podjechać na herbatę ( piwo nie wchodzi w grę bo szkoda mi prawka).

:roll: Ile czasu przygotowywałeś się teoretycznie???????

hmmm. nie wiem. Muratory czytałem już wcześniej ale tak zupełnie na sucho. Dopiero teraz zimą w dwa miesiące przejrzałem chyba kilkadziesiąt tysięcy postów z forum i na tym bazuję. A Ty jak się przygotowujesz?

pozdrowionka

tole Tak na marginesie gdzie masz działkę w Szreniawie ?

Jadąc do siebie do Chomęcic z racji zamkniętego przejazdu przez komorniki jeżdzę trasą na Wrocław i skręcam w prawo , a jak skręcę w lewo mogę do Ciebie podjechać na herbatę ( piwo nie wchodzi w grę bo szkoda mi prawka).

No pewnie. Widać mnie nawet z ulicy bardziej z tyłu tak na wysokości stacji kolejowej.

Zapraszam bardzo na herbatkę. Często w soboty przyjeżdżamy rodzinką z czajnikiem i zastawą bo mieszkam jeszcze w mieście. Musielibyśmy tylko zgadać się z terminem.

Pozdrawiam

A Ty jak się przygotowujesz?

pozdrowionka

Forum czytam od sierpnia 2006. Budowa rozpoczęta w lipcu 2007, aktualnie dopiero stan surowy otwarty. Mieliśmy trochę problemów z wykonawcami. Ale nie narzekam, przynajmniej mieliśmy trochę czasu na przeanalizowanie pewnych rzeczy. Teraz budowa idzie sprawniej i być może w grudniu........... :roll: :roll: :roll: ..........przeprowadzka?????????

Czego sobie i innym życzę :D :D :D

Tole napisał :No pewnie. Widać mnie nawet z ulicy bardziej z tyłu tak na wysokości stacji kolejowej.

Zapraszam bardzo na herbatkę. Często w soboty przyjeżdżamy rodzinką z czajnikiem i zastawą bo mieszkam jeszcze w mieście. Musielibyśmy tylko zgadać się z terminem.

Pozdrawiam

Tomek

Ok . wpadniemy na chwile na herbatkę podziwiać Wasz domek.

Kontakt do siebie wysyłam na Priva.

Tole - twój domek - toż to pałac :o

Ile tam będzie m2?

P.S - Dziękuję za zaproszenie - nie omieszkam skorzystać :lol:

z tym pałacem to już troszkę przesadziłaś. w projekcie jest 219m2 pow.użytkowej, po podłogach trochę więcej. To z czego jestem na tym etapie naprawdę dumny to triki z wysokościami na posadzkach i stropach dzięki czemu będzie w rzeczywistości więcej. A ile jest u Ciebie?

• 3 weeks później...
  • 3 months później...

hej tole, swego czasu

na forum wspomniales ze jak bedziesz mial poszpachlowane to policzysz i podasz ile wyszla calosc tynk+szpachlowanie za 1 m2

mozesz juz zdradzic ile to wyszlo ?

szukam ja radziles ekipy ktora rowna na listwach

i co dziwne na razie kiilka ekip pytalem i wszyscy recznie rownaja, bo ponoc taka wprawe maja ze nie muszą

a moze twoja ekipa na listwach robila ?

jesli tak i sa godni polecenia to poprosze namiary