niktspecjalny 05.01.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Małż mi zadał takie pytanko dzisiaj rano ,a ja nie umiem jej odpowiedzieć. .Przyznam się ,że powinienem ale nie wiem.W Google tyż na razie nie mogę znaleźć satysfakcjonującej dla niej odp.Pyta mnie o oczyszczalnie itd.Jak sobie to tam na gorze rozwiązali.Może ktoś z Was wie?To niech powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.01.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Przecie kasprowy to górka. wszystko spada na dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.01.2008 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Przecie Kasprowy to górka. wszystko spada na dół. nie łoto chodzi....a kopka i siku?Skąd mają wodę???A szambeczko wylewają po stoku,żeby lepiej się narty ślizgali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.01.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Przecie Kasprowy to górka. wszystko spada na dół. nie łoto chodzi....a kopka i siku?Skąd mają wodę???A szambeczko wylewają po stoku,żeby lepiej się narty ślizgali? przecie to proste: na górkę jedna rurka - z wodą z górki druga rurka - tyż z wodą (brudną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.01.2008 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Przecie Kasprowy to górka. wszystko spada na dół. nie łoto chodzi....a kopka i siku?Skąd mają wodę???A szambeczko wylewają po stoku,żeby lepiej się narty ślizgali? przecie to proste: na górkę jedna rurka - z wodą z górki druga rurka - tyż z wodą (brudną) a poważnie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.01.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Oj ty,ty Nie wiem, czy zauważyłeś, że tam dojeżdża kolejka. W jedną stroną ładujemy beczułki z H2O, w drugą - z przetworami Byłeś kiedyś w schronisku pod Rysami ze słowackiej strony? Tam jak jesteś twardziel, to bierzesz na plecy beczkę i sam robisz za wodociąg . Ścieki pewnie podobnie są rozwiązane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.01.2008 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Oj ty,ty Nie wiem, czy zauważyłeś, że tam dojeżdża kolejka. W jedną stroną ładujemy beczułki z H2O, w drugą - z przetworami Byłeś kiedyś w schronisku pod Rysami ze słowackiej strony? Tam jak jesteś twardziel, to bierzesz na plecy beczkę i sam robisz za wodociąg . Ścieki pewnie podobnie są rozwiązane. aaaa to teraz już wiem.Tak też powiedziałem Gosi dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.01.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Oj ty,ty Nie wiem, czy zauważyłeś, że tam dojeżdża kolejka. W jedną stroną ładujemy beczułki z H2O, w drugą - z przetworami Z piweczkiem tyż tak można??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.01.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Można, jasne Tylko Red Bull sam wfruwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 06.01.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Wydaje mi się, że jakimiś rurami odbywa się transport fekalii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.01.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Oczyszczalnię jakąś mają: http://www.bionor.pl/index.php/default/listaref/action/listByWoj/?SGLSESSID=nkvdetra05ecc1bvd7r3eql5f5&/1/frmCountry/PL/frmWoj/K/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.01.2008 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Ale tu nie napisali nic o rurach,beczkach z H2O itp.No chyba ,że nie czytałem uważnie. Byłeś kiedyś w schronisku pod Rysami ze słowackiej strony? Tam jak jesteś twardziel, to bierzesz na plecy beczkę i sam robisz za wodociąg . Ścieki pewnie podobnie są rozwiązane. W odp.powiem ,że nie byłem w tym schronisku i nie jestem twardzielem ale zastanawia mnie to co piszesz o tym znoszeniu "medium fekaliowego".Fe jakoś mi to nie leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.01.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 płynie gó.no potokiemsina mgła otula jepłynie środkiem, raz bokiemkołyyysząc się la la la la ..... płynie gó.no potokiemtańcząc walca pośród falczasem błyśnie rdzawym okiemi popłyyyyynie w dal...la la la la ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.01.2008 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 płynie gó.no potokiem sina mgła otula je płynie środkiem, raz bokiem kołyyysząc się la la la la ..... płynie gó.no potokiem tańcząc walca pośród fal czasem błyśnie rdzawym okiem i popłyyyyynie w dal... la la la la ........ tu też rymujemy? tylko dobrze ,że z tym gówne....m nie płyniemy Bo jakby nas z tym gówne...m zobaczyli oj oj na pewno by sie zdziwili. lalalalala.....płynie ,płynie kopka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.01.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 tu też rymujemy? tylko dobrze ,że z tym gówne....m nie płyniemy tym razem tekst nie mój tylko ściągnięty z jednej piosenki... fajnej piosenki http://forumsep.pl/images/smiles/eusa_clap.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.01.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 rura w dół jest dziurawa i nią odprowadzana jest woda oczyszczona.Wodę uzytkową mają z potoku Bystra z ujęcia koło Hali Gąsięnicowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.01.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Dobrze, że potocek czysty i płynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 07.01.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Mój małż sądzi, że puszczają na Słowacką stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.01.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 raczej nie. Knajpa i toalety są poniżej szczytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.01.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 raczej nie. Knajpa i toalety są poniżej szczytu wykuli sztolnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts